![]() |
Re: Kako se rijesiti dip-a u spektru? 100Hz
Quote:
Dali imate kakvu ideju kako tretirati? Realno mogu spustiti cijelu visinu stropa za nekih 20cm. |
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
|
Quote:
Morat ces napraviti absorber neznam dali ce se Boggy samnom sloziti ali mislim da neces moci to rjesiti sa vrstom poroznim absorberom. Probaj sa ovim Programom izmjeriti sobu puno je detaljniji nego taj program koji sada koristis. http://www.hometheatershack.com/roomeq/ Pozz Denis |
Quote:
True RTA je mo?da bolji? |
Bolje če? proči sa RoomEQWizardom!
Ne samo ?to je besplatan, nego omugučava skoro sve ideje koje ti padu na pamet:D True RTA mora? platiti ako hoče? napraviti mjerenja na 1/24 resoluciji... ima toga jo? ?to bez veze plača? sa tim sw-jem, aktivno i stručno upotrebljavaj REQW. |
Quote:
Opcenito je Difuzor Super stvar, Moze se dobito puno snjim ali je ovo sada jako opsirno. Absorber koje vrste vec, Difuzor i cak reflekcije su alat za akusticare. znaci za nas koji zelimo bolju akustiku. Pitanje je sta zelis dobiti da bih odredio alat. Znaci tvoje pitanje dosta opsirno. nadam se da nisam bas pre puno filozofiro.:) Ja bih osto kod roomeq, Taj programm ti je dovoljno tocan za tvoje svrhe.:wink: Meni je vazda zao dati pare za nesto so samo jednom koristim. Pozz Denis |
Quote:
Dali tko od vas mahera dolazi mozda u Istru skoro? :grin: Placeni dopust ili tako nesto... Na pr?ut i mlado vino :rotfl: |
Quote:
Quote:
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
Ako vas ne mrzi mozete mi i na PM poslati kako se uopce krecu cijene pruzanja takve usluge. Ili bi trebalo poduzeti teske gradevinske radove da se sredi situacija? Mali offtopic: pred 2 dana mi crko jedan Adam (distorzira pri normalnom slusanju nakon jako malo sati rada, 8 mjeseci ga imam) tako da imam vremena razmisljati jer ne znam kad ce doc od servisa :cry: |
All times are GMT +1. The time now is 05:12 PM. |