![]() |
Re: jeftiniji MD3
evo malo preciznije.. sve sto treba da uradite je da narucite softver od proizvodjaca, tj. skinete ga sa neta, a od music exports-a dobijete licence code koji oni dobiju od tc-a i to je sve.
znaci, to je vasa licna kupovina preko neta od music exports, sa artistom to nema nikakve veze. za info se obratite na njihov email. |
Quote:
ja trenutno radim sa md3 u demo verziji, ali cu ga kupit prije nego mi istekne demo. licenca je ustvari mali fajlic koji se skine za 2 sekunde i sa kojim "krekiras" demo verziju. |
Kad bi moglo da se "krekira" ovako...:banghead: :shock: :D
|
Evo ja sam sada pokusao da kupim md3 ali to nece moci .. kao obavezna je rubrika STATE .. ali u ponudi su samo zapadne zemlje .. bez tog validnog podatka iz koje je zemlje kartica sa koje se kupuje,ne moze da se izvrsi trgovina ..
Dexxy , Ivan mi rece da si mu rekao da je dosta ljudi u BGu preko Nova music kupilo plugin.. Ko je kupio? |
Quote:
|
Quote:
Poslaji im meil... |
Quote:
a sta su ti odgovorili .. jesi ih pitao za isti problem ili? |
Quote:
ne. pita san ih mogu li kod njih iskoristit voucher i odgovorili su "ne". bas me zanima sto ce ti rec, jerbo bi i ja kupi u njih. :da: bdv: jos iman (samo) 13 uri fore s md3 :rolleyes: |
Quote:
Mislim da je ta cena od 899 usd dostupna jedino na zapadu . sto znaci da nama ovde nije dostupna kupovina .. Jedina varijanta za to je da neko pazari to od prijatelja koji je u americi .. pa da mu date pare kada dolazi ili njegovoj porodici ili poznaniku koji ide pa da ponese pare .. zar ne? |
Quote:
meni su ovi iz nove rekli da mogu kupit od njih. a jesu ti odgovorili? |
All times are GMT +1. The time now is 02:20 AM. |