Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   jeftiniji MD3 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24561)

lesha 10-10-2008 01:00 PM

Re: jeftiniji MD3

evo malo preciznije.. sve sto treba da uradite je da narucite softver od proizvodjaca, tj. skinete ga sa neta, a od music exports-a dobijete licence code koji oni dobiju od tc-a i to je sve.

znaci, to je vasa licna kupovina preko neta od music exports, sa artistom to nema nikakve veze. za info se obratite na njihov email.

SandRob 10-10-2008 02:01 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 219967)
evo malo preciznije.. sve sto treba da uradite je da narucite softver od proizvodjaca, tj. skinete ga sa neta, a od music exports-a dobijete licence code koji oni dobiju od tc-a i to je sve.

znaci, to je vasa licna kupovina preko neta od music exports, sa artistom to nema nikakve veze. za info se obratite na njihov email.

u osnovnu instalaciju softwarea za powercore su ukjuceni svi pluginovi. vss3, dvr2, md3 i sl. rade normalno 20 sati i mogu se najnormalnije koristit u svim projektima. kad istece 20 sati, onda mozes plugin kupit i nastavit radit ili ga moras izbacit iz projekta.
ja trenutno radim sa md3 u demo verziji, ali cu ga kupit prije nego mi istekne demo.

licenca je ustvari mali fajlic koji se skine za 2 sekunde i sa kojim "krekiras" demo verziju.

Dexxy 10-10-2008 03:16 PM

Kad bi moglo da se "krekira" ovako...:banghead: :shock: :D

STUDIOTON 11-10-2008 02:02 AM

Evo ja sam sada pokusao da kupim md3 ali to nece moci .. kao obavezna je rubrika STATE .. ali u ponudi su samo zapadne zemlje .. bez tog validnog podatka iz koje je zemlje kartica sa koje se kupuje,ne moze da se izvrsi trgovina ..

Dexxy , Ivan mi rece da si mu rekao da je dosta ljudi u BGu preko Nova music kupilo plugin.. Ko je kupio?

SandRob 11-10-2008 08:18 AM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 220069)
Evo ja sam sada pokusao da kupim md3 ali to nece moci .. kao obavezna je rubrika STATE .. ali u ponudi su samo zapadne zemlje .. bez tog validnog podatka iz koje je zemlje kartica sa koje se kupuje,ne moze da se izvrsi trgovina ..

Dexxy , Ivan mi rece da si mu rekao da je dosta ljudi u BGu preko Nova music kupilo plugin.. Ko je kupio?

posalji im mejl. meni su na oba odgovorili.

Dexxy 11-10-2008 09:19 AM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 220069)

Poslaji im meil...

STUDIOTON 11-10-2008 01:24 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob (Post 220076)
posalji im mejl. meni su na oba odgovorili.

poslao sam ..

a sta su ti odgovorili .. jesi ih pitao za isti problem ili?

SandRob 11-10-2008 01:31 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 220095)
poslao sam ..

a sta su ti odgovorili .. jesi ih pitao za isti problem ili?

ne. pita san ih mogu li kod njih iskoristit voucher i odgovorili su "ne".
bas me zanima sto ce ti rec, jerbo bi i ja kupi u njih. :da:

bdv: jos iman (samo) 13 uri fore s md3 :rolleyes:

STUDIOTON 11-10-2008 01:49 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob (Post 220096)
ne. pita san ih mogu li kod njih iskoristit voucher i odgovorili su "ne".
bas me zanima sto ce ti rec, jerbo bi i ja kupi u njih. :da:

bdv: jos iman (samo) 13 uri fore s md3 :rolleyes:

posto se za MD3 kupuje activation code . koji se salje i preko maila .. nema carine,zajebancije .. ako malo logicnije razmislite .. sto bi celnici TCa dozvolili da svako u evropi moze kupiti preko neke prodavnice na zapadu .. cemu onda cena od skoro 1000 eur u evropi .. cemu onda njihov online shop itd ..

Mislim da je ta cena od 899 usd dostupna jedino na zapadu . sto znaci da nama ovde nije dostupna kupovina ..

Jedina varijanta za to je da neko pazari to od prijatelja koji je u americi .. pa da mu date pare kada dolazi ili njegovoj porodici ili poznaniku koji ide pa da ponese pare ..

zar ne?

SandRob 11-10-2008 02:00 PM

Quote:

Originally Posted by Ivan (Post 220100)
posto se za MD3 kupuje activation code . koji se salje i preko maila .. nema carine,zajebancije .. ako malo logicnije razmislite .. sto bi celnici TCa dozvolili da svako u evropi moze kupiti preko neke prodavnice na zapadu .. cemu onda cena od skoro 1000 eur u evropi .. cemu onda njihov online shop itd ..

Mislim da je ta cena od 899 usd dostupna jedino na zapadu . sto znaci da nama ovde nije dostupna kupovina ..

Jedina varijanta za to je da neko pazari to od prijatelja koji je u americi .. pa da mu date pare kada dolazi ili njegovoj porodici ili poznaniku koji ide pa da ponese pare ..

zar ne?

meni su ovi iz nove rekli da mogu kupit od njih.
a jesu ti odgovorili?

All times are GMT +1. The time now is 02:20 AM.