Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Gitarska Produkcija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=108)
-   -   Ozvuchena akustara do 500 eura (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24457)

HeatMan 03-10-2008 06:28 AM

Re: Ozvuchena akustara do 500 eura

inache sve cutaway gitare su jebeno ozvuchene..

sad sam se skroz izgubio.. ocu dobar masivan zvuk (tenacious d, johny cashov poslednji album, kleptonove akustare) i ne znam shta da trazim.. a usput mi treba neshto shto cu moci za solazu da iskoristim, a ne da moram posle snimanja da ispravljam prste od grcha..

btw spamujem jer sam umoran, a i u nadi da ce neko ovo videti

Reinhardt 03-10-2008 08:37 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 219068)
.. i ne ide mi u glavu shta je "JUMBO" gitara?

isto shto i jumbo pizza,

samo shto je gitara a ne pizza..

HeatMan 03-10-2008 09:14 PM

hahah to sam skapirao, al koja je razlika u zvuku? to te pitam.. evo sad gledam takamine EG523SC Jumbo Cutaway Acoustic-Electric Guitar i svidja mi se.. al eto, sad kad sam taman skapirao da ocu samo akustaru bez elektronike, ne mogu naci jednu.. jbg, kapiram da shto vishe stvari natrpaju u instrumente tog cenovnog ranga, to gore..

sad samo trazim da zvuchi dobro, i da mogu da je snimim lepo

zlobisha 12-05-2009 09:11 PM

?to se mene tiče ni jedna... Ako hoće?, mogu detaljnije da ti objasnim kako da dođe? do izuzetno kvalitetnije gitare za 500e. A da zvuči čak i 10 puta skuplje... ;)

didovzub 21-05-2009 09:31 PM

pričaj zlobisha,ma? me interesira... :)

HeatMan 22-05-2009 02:40 AM

uzeh washburna.. sad je vec davno.. radi savrsheno.

nije ozvuchena.

zlobisha 22-05-2009 06:21 AM

Quote:

Originally Posted by didovzub (Post 246618)
pričaj zlobisha,ma? me interesira... :)

Pre svega, treba ti neka dobra NE ozvučena do 400e, npr Yamaha fg750(oko 350e) i K&K Pure Western Mini's(oko 100e). To neće da omane... ;)

zlobisha 22-05-2009 06:22 AM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 246626)
uzeh washburna..
nije ozvuchena.

Taman! :)

HeatMan 22-05-2009 05:45 PM

ma.. taman.. uzeo D52SW i za mesec dana je chuknuo.. bukvalno pipnuo coshak stola.. i puche mi prednja plocha.. tj finish na njoj..

uhh.. i dalje pizdim.. a beshe pre dosta vremena..

naravno kakav sam debil

uzeo sam staru fender akustaru i zabadao je u sto dok se nije napravila ogrebotina bar.. da dokazem sebi da nisam toliki debil da sjebem novu akustaru jer sam nepazljiv..

al bukvalno, pipnula sto..

fenderu nishta, a ovu sad pazim kao ochi.. ma i vishe od toga.. ni na promaji ne sme da stoji da je promena temperature ne bi sjebala..

ufff kako se mrzim zbog toga

inache mahagoni je u pitanju, kolko sam skontao.. mada, nije mi to bilo bitno uopshte, da je od shpera a da dobro zvuchi uzeo bih je

zlobisha 25-05-2009 05:55 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 246683)
ma.. taman.. uzeo D52SW i za mesec dana je chuknuo.. bukvalno pipnuo coshak stola.. i puche mi prednja plocha.. tj finish na njoj..

uhh.. i dalje pizdim.. a beshe pre dosta vremena..

naravno kakav sam debil

uzeo sam staru fender akustaru i zabadao je u sto dok se nije napravila ogrebotina bar.. da dokazem sebi da nisam toliki debil da sjebem novu akustaru jer sam nepazljiv..

al bukvalno, pipnula sto..

fenderu nishta, a ovu sad pazim kao ochi.. ma i vishe od toga.. ni na promaji ne sme da stoji da je promena temperature ne bi sjebala..

ufff kako se mrzim zbog toga

inache mahagoni je u pitanju, kolko sam skontao.. mada, nije mi to bilo bitno uopshte, da je od shpera a da dobro zvuchi uzeo bih je

Pa, ne... Rekoh taman, jo? samo da kupi? K&K PWM i to je to... :)
A fini?, jbg... De?ava se... :(

All times are GMT +1. The time now is 01:11 PM.