![]() |
Re: INTERNET BRZINA SBB vs ADSL TELEKOM
Quote:
kod sbb-a bitan je id modema (MAC , ne jabuka :] ) , ukoliko postoji sproveden kablovski net tj sbb onda nema problema da setkas modem gde god da je sbb mreza (teorijski , lesha ce me ispraviti nadam se) |
Moze samo jedno pitanje, cisto za uporediti:
Kod nas u BIH , preko BH telecoma imamo ogranicenja downloada (ijako sam na najskupljem paketu 4098/256, 9 giga limit, 25 eura) redovno ga probijem, pro?li mjesec mi je račun bio 100 eura (dodatna 1 giga-5 eura) . Da li je u vas flat-rate ili isto imate ograničenja downloada |
Ovo o cemu se ovde pise je flat rate, mada ima i paketa sa ogranicenim downloadom i uploadom.
|
A kakav je SBB kabal, generalno?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
nisam siguran koliko plaćaji ameri amerima, al znam da je skajp kredit jeftniji od toga da odavde zoveš amere, i to duplo (bar za CRO). I sve to za još dinar po minutu, preko 3g telefona :D
|
Samo da dodam,koristim adsl 1024/128 sezampro i najnoviji info je da ako platim za dva meseca odjednom treci dobijam dzabe,:shock:
|
Quote:
DL mi se vazda vrti oko 30kB/s (koliko bi i trebalo). ?to se tiče UL, čisto radi testa sam postavio Shoutcast server na 112kbps, nije bilo problema, drugar koji je van "lokala" (Sezampro ADSL) primao strim bez zastajkivanja. Jbmlg, ?ljaka. Razni korisnici SBB-a u Beogradu su se ranije ?alili na servis, ali činjenica je da su sve bolji i bolji. Ne znam kako je u U?icu, ovo o čemu pričam je Zemun, a kao ?to rekoh tehničar koji mi je doneo modem mi je sam rekao da se ne nadam previ?e. Nisam se nadao, mo?da se zato i radujem :wink: |
Quote:
Ako ne koristis lokal, mozes (za iste pare) da predjes na paket 1024/128, promenu paketa mozes sam da uradis ovde http://home.sbb.co.yu/index.php?action=servis za bukvalno jedan minut. |
All times are GMT +1. The time now is 02:11 PM. |