![]() |
Re: Zasstttooooo????
ma znam ja sve to.. i ti si upravu, al kazem ti samo preslushaj chaku khan i slichne... i to poslushaj stereo pa mono..
5.1 se nadam da nece postati standard za muzichku produkciju, najiskrenije.. shto se tiche tv-a, imam par spotova tamo i znam kako se razlikuje zvuk od stanice do stanice.. josh ako ga puste kroz neki jebeni kompresor sa slow release-om, pa mi dodje da bacim kashikaru na tu tv stanicu.. to je radila balkanmedia, recimo.. i fox ima te tripove.. a rts su carevi po tom pitanju.. dobili nova reportazna kola, nove miksete i novu opremu.. i na kraju uzeli miksete i sranja i otvorili ih i prespojili sve stereo kanale u mono.. kao, nemamo para.. pa jbt.. :? |
Quote:
ti ipak odradi ful mono za pan da se ne zajebes,imas tu i maxa pa se sa njim konsultuj....valjda cemo se videti na finalu...doci cu da pijemo piva,kad vec ovako nikako ne mozemo da se izorganizujemo.....pozz |
Max said : " Fuck the mono " :D
Mene ( kao i Deju ... ) zabole za mono , a drugo , Chaka Khan nije za poredjenje , jer je to gomila mono zvukova u prostoru ( kao i vecina crnacke produkcije ) pa ce naravno zvucati super u mono ..... Poslusajte neku ambijentalnu Pitera Gebrijela ..... nije bas spektakl u mono .... kao ni mnoogooo druge produkcije .... Nema tu neke magije .... najgore je kad koristite vst klavir ili ensemble gudace ..... to je u mono u katastrofa ..... i onda je bolje resenje da vam puste jedan od kanala nego da spoje oba ...... Pozdrav |
Quote:
uhhhhh ..... Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
samo da se ne bacim ispod klavira i zasviram ga ki 'armoniku.. poz btw, nisam josh zvao jebenog majstora.. hahah.. degenerik.. dodji, samo svrati da chujesh kako kontrafazira i koliki sam neorganizovani mentol.. :? Quote:
pochinjem da se tripujem da niko namerno nece lepo usemplovati ni jedan instrument nikada.. zajebao sam i japanski jezik sa tri negacije. Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Pozdrav |
Quote:
@max: ok.. pola mojih je zapalilo na odmor, ostade josh jedan, pa ono.. poslednja shansa, pa morahu te pitati.. poz |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:57 AM. |