Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Zasstttooooo???? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24080)

HeatMan 25-08-2008 04:42 PM

Re: Zasstttooooo????

ma znam ja sve to.. i ti si upravu, al kazem ti samo preslushaj chaku khan i slichne... i to poslushaj stereo pa mono..

5.1 se nadam da nece postati standard za muzichku produkciju, najiskrenije..

shto se tiche tv-a, imam par spotova tamo i znam kako se razlikuje zvuk od stanice do stanice.. josh ako ga puste kroz neki jebeni kompresor sa slow release-om, pa mi dodje da bacim kashikaru na tu tv stanicu.. to je radila balkanmedia, recimo.. i fox ima te tripove..

a rts su carevi po tom pitanju.. dobili nova reportazna kola, nove miksete i novu opremu.. i na kraju uzeli miksete i sranja i otvorili ih i prespojili sve stereo kanale u mono..

kao, nemamo para.. pa jbt.. :?

master29 25-08-2008 04:46 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 214299)
ma znam ja sve to.. i ti si upravu, al kazem ti samo preslushaj chaku khan i slichne... i to poslushaj stereo pa mono..

5.1 se nadam da nece postati standard za muzichku produkciju, najiskrenije..

shto se tiche tv-a, imam par spotova tamo i znam kako se razlikuje zvuk od stanice do stanice.. josh ako ga puste kroz neki jebeni kompresor sa slow release-om, pa mi dodje da bacim kashikaru na tu tv stanicu.. to je radila balkanmedia, recimo.. i fox ima te tripove..

a rts su carevi po tom pitanju.. dobili nova reportazna kola, nove miksete i novu opremu.. i na kraju uzeli miksete i sranja i otvorili ih i prespojili sve stereo kanale u mono..

aaaaaaaaaaaaaaaaa.strasnoooo,nisam znao za rts,vrhhhhh

ti ipak odradi ful mono za pan da se ne zajebes,imas tu i maxa pa se sa njim konsultuj....valjda cemo se videti na finalu...doci cu da pijemo piva,kad vec ovako nikako ne mozemo da se izorganizujemo.....pozz

Max 25-08-2008 04:52 PM

Max said : " Fuck the mono " :D

Mene ( kao i Deju ... ) zabole za mono , a drugo , Chaka Khan nije za poredjenje , jer je to gomila mono zvukova u prostoru ( kao i vecina crnacke produkcije ) pa ce naravno zvucati super u mono .....

Poslusajte neku ambijentalnu Pitera Gebrijela ..... nije bas spektakl u mono .... kao ni mnoogooo druge produkcije ....

Nema tu neke magije .... najgore je kad koristite vst klavir ili ensemble gudace ..... to je u mono u katastrofa ..... i onda je bolje resenje da vam puste jedan od kanala nego da spoje oba ......

Pozdrav

Max 25-08-2008 04:53 PM

Quote:

I onda naravno stisavanje za 6 db :banghead:

uhhhhh .....

Pozdrav

master29 25-08-2008 04:56 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 214302)
Max said : " Fuck the mono " :D

Takodje,apsolutno se slazem sa tobom:wink:

HeatMan 25-08-2008 05:08 PM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 214300)
aaaaaaaaaaaaaaaaa.strasnoooo,nisam znao za rts,vrhhhhh

ti ipak odradi ful mono za pan da se ne zajebes,imas tu i maxa pa se sa njim konsultuj....valjda cemo se videti na finalu...doci cu da pijemo piva,kad vec ovako nikako ne mozemo da se izorganizujemo.....pozz

samo pazi da me ne napijesh.. jerbo mi je i ovako teshko da skinem ono shto sam u originalu svirao na klaviru i gitari.. a kamoli da to reprodukujem.. i to pijan..

samo da se ne bacim ispod klavira i zasviram ga ki 'armoniku..

poz

btw, nisam josh zvao jebenog majstora.. hahah.. degenerik.. dodji, samo svrati da chujesh kako kontrafazira i koliki sam neorganizovani mentol.. :?

Quote:

Originally Posted by Max (Post 214302)

Nema tu neke magije .... najgore je kad koristite vst klavir ili ensemble gudace ..... to je u mono u katastrofa ..... i onda je bolje resenje da vam puste jedan od kanala nego da spoje oba ......

Pozdrav

taj fazon, zato volim da nakrkam solo instrumente pa ce onda biti manji problem..

pochinjem da se tripujem da niko namerno nece lepo usemplovati ni jedan instrument nikada..

zajebao sam i japanski jezik sa tri negacije.

Quote:

Originally Posted by Max (Post 214304)
I onda naravno stisavanje za 6 db :banghead:

uhhhhh .....

Pozdrav

kad smo vec kod toga, da zovem rts? :D

master29 25-08-2008 05:11 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 214308)
samo pazi da me ne napijesh.. jerbo mi je i ovako teshko da skinem ono shto sam u originalu svirao na klaviru i gitari.. a kamoli da to reprodukujem.. i to pijan..

samo da se ne bacim ispod klavira i zasviram ga ki 'armoniku..

poz

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Quote:

btw, nisam josh zvao jebenog majstora.. hahah.. degenerik.. dodji, samo svrati da chujesh kako kontrafazira i koliki sam neorganizovani mentol.. :?

Sta da ti kazemmmmmmmmmmmmmmmmm......

Max 25-08-2008 05:12 PM

Quote:

kad smo vec kod toga, da zovem rts? :D

Jok , ali hvala na ponudi , resili su to :)

Pozdrav

HeatMan 25-08-2008 05:15 PM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 214309)
:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Sta da ti kazemmmmmmmmmmmmmmmmm......

nishta.. lupi mi jebenu shljagu kad me vidish..

@max: ok.. pola mojih je zapalilo na odmor, ostade josh jedan, pa ono.. poslednja shansa, pa morahu te pitati..

poz

dvuckovic 25-08-2008 11:19 PM

Quote:

Pogresno si cuo, to je prastara prica za MCI u osmici.

All times are GMT +1. The time now is 11:57 AM.