![]() |
Re: Zvuchna karta opet glupo pitanje
Quote:
Ja imam Presonus Firestudio i snimao sam sa svih 8 kanala odjednom (fantom na svih osam) i nisam imao nikakvih problema, tako da sto se tice fw-a nemas problema... a koliko sam video svi mnogo hvale RME i svi kazu da je best buy za tu lovu... ali on ima "samo" 4 preampa, ti rece da ti treba 8 znaci da ti ne bi bio dovoljan samo ff800... Pozz |
presonus firepod ... nikad problema sa firewireom.
doduse kartica nema stereo monitoring,to uzmi u obzir ako snimas sintove. van toga - nemam sta lose reci. |
ok bi bio ff800 za moj problem.. pogotovo shto ima josh line inputa.. onda lepo zabodem neki eksterni preamp i bole me uho.. :)
|
Quote:
|
e, josh jedno glupo pitanje..
da li bi mi shljakale dve karte? RME i E-mu? nisu isti proizvodjachi, i jedna je pci a druga firewire..? i koliko bi to problema stvorilo? recimo, na emu-a bih povezao klavir, synth i josh po neshto na inpute.. a ff800 bih maksimalno iskoristio, i monitoring bih gurao sa njega.. izvodljivo li je to? :) |
Quote:
|
Quote:
mada .. to ti je najgluplje resenje .. razmisli |
Druze Sale lanac je sledeci: Mikrofoni > Presonus ADL600, Neve Portico 5012, DBX 386 i Audient ASP008 + ADAT interface > line input + ADAT input FF800. Od skora, umesto FF 800 konvertora koristim Lynx Aurora 8 konverter, a nadam se da ce uskoro i API 500 standard uci u moj studio (P1, GR API).
Ne brini, "cist" zvuk je lako "zaprljati". Obrnuto ne ide lako!:da: Pazari FF800 i ne brini. Sto rece Ivan, utaknes, instaliras drivere i vise nema glavobolje. |
Quote:
Cestitke na kupovini rack a :) Pozdrav |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:09 AM. |