![]() |
Re: PREAMP/PROCESOR za DEATH METAL
Quote:
|
Pa pazi mnogi, ali mnogi bash extremni bendovi koriste Fireball i Powerball, a mogu ti reci da drajvovan sa TS drma bubrege, tako da..... :wink:
A za slucaj da si se zajebavao - :banghead: :D |
Pa Powerball da, to i je extremno high gain pojaclao, ali Fireball bas i nije. IMHO
Koriste ga dosta hevijanera i hard rockera. Inace slazem se za TS. ;) |
a bas si nesto i mislim, ustvari sto je to hi gain?
dali se dobija na ulaznom ili izlaznom stupnju pojacala? IMHO, na ulaznom, i zato je jako bitan booster na ulazu (bio on chip ili tube) na mojoj mesi dualu, kolliko god da frljim gain, uvijek se dobije neki topliji gain, ne-dobar za ful agresivniju svirku (valjda zbog lampe koja uvijek daje vise sustaina, dubine..) kad se iza prebaci na silicon diode stvar postaje drugacija btw,frend mi kaze da STATIC X sviraju na marshall valvestate seriji, koja je hibrid (tranz+lampa) sto i ima smisla, za takav stil glazbe (pogotovo live) naravno ne govorim da je tanzistor u preu bolji, nego samo da treba svaki gain stage staviti u stilski kontekst, jer negdje mozda stvarno nije bitna lampaska toplina:) pozz |
Quote:
Quote:
da li je neko cuo/probao hughes and kettner triamp mark 2? bio je jedan u liri, ali sam kasno saznao za to,vec je bio prodat... |
E to je pojacalce koje bih voleo da posedujem!...
|
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=y4mUV...eature=related |
hehe,pa cuo sam ga i ja na youtube-u... a mislio sam na utiske "iz prve ruke"...:)
|
Quote:
Od navedenih pojacala cuo sam 5150 combo, 6505 half stack, Laney GH50L, JCM 800 i 900, JCM2000, Mesa Single i dual rectifier, Bugere 6202, ENGL Powerball te nekolicinu custom rackova |
All times are GMT +1. The time now is 12:30 AM. |