![]() |
Re: Koji Channel Strip?
Ja sam razumeo,posto je na sajtu cena u dolarima,pretvoris vrednost dolara u evre i oduzmes 20-25%
Inace ja sam zainteresovan imas PM |
Quote:
To bi bilo lepo , ali nerealno :) Pozdrav |
Kako stvari stoje to bi trebala da bude cena za kes.Preko racuna ce situacija biti malo drugacija ali nista preterano vise.
pozdrav |
Quote:
Cek , da otklonimo zabunu .... koliko bi ovde kostala sprava koja na sajtu kosta npr 700 $ ??? Pozdrav |
Max, ako je na API-jevom site cena API 7600 2.995,00 dolara, a ista sprava u Beogradu 2.150,00 eura, ispada da je API 512C, cija je cena na API-jevom site 895,00, u Beogradu izmedju 640,00 i 650,00 eura. Tako pokazuje moja racunica, sto ne mora da je tacno.
U tom slucaju, ispada da je, kada se preracuna, cena sa sajta u dolarima jednaka ceni u eurima, a onda ta cena umanjena za 20 do 30 posto, odgovara ceni u Beogradu. |
Quote:
To sam i ja pomislio ...... samo sto je 512 c u VK 750 $ :D Zezam se ;) Pozdrav |
To je vec pitanje trgovine i snalazljivosti trgovaca.:D
|
Da li je neko imao prilike da radi ili cuje kako zvuci pre amp
Langevin Dual Vocal Combo,posto vrlo ozbiljno razmisljam o njemu sto se tice cene-kvalitet sto bi i bio moj konacan izbor pored api-a 7600, Naravno da bih poslusao savet,ako gresim,onda bih sigurno ganjao vintech,ali u verziji sa 2 kanala. Veliki pozdrav! |
All times are GMT +1. The time now is 11:01 AM. |