Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   nova pesma:-) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23624)

master29 07-07-2008 01:57 PM

Re: nova pesma:-)

Quote:

Originally Posted by debrex (Post 210138)
stvarno brate smanji malo zenski vokal...
e onaj deo pre nego shto pochne da peva (gde kao neshto pricha na pochetku) malo jache joj se chuje slovo s! probaj to da joj malo sasechesh.Ne znam kolko je dobro da koristish deesser kompresor ali bi trebao malo da joj sredish to.Pozdrav

Vokal deff,treba da se sredjuje i sredicu ga danas.Kad sam postavio pesmu nisam ni mislio na vokal nego na arr,u prvom postu sam napisao da nije deff snimak.Ajte malo obratite paznju na arr,posto cu glas ponovo raditi.Hvala na komentarima.Pozz

debrex 12-07-2008 07:18 PM

dobro si ga ovako odradio.pejs

HeatMan 13-07-2008 09:23 AM

dora je mala.. svidja mi se kako pjeva.. al da ga hebem, nishta nisam uspeo da je razumem.. :?

milanCHE 13-07-2008 12:09 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 210581)
dora je mala.. svidja mi se kako pjeva.. al da ga hebem, nishta nisam uspeo da je razumem.. :?

:rotfl: e,ovo je najjace!!!
pozdraV:D

master29 13-07-2008 03:08 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 210581)

E da ga hebes,ni ja tebe ne razumem.:confused:Ne razumes tekst,muziku arr?Ajd razjesni mi sta ti nije jasno.pozz:-)

HeatMan 13-07-2008 03:21 PM

teks teks.. mada, znash kak'.. slushao sam na lap topovim spikerima.. mada, opet, i tu bi trebalo je razumem..

a veruj mi, engleski znadem.. :) ako je ono engleski.. :?

master29 13-07-2008 03:26 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 210601)
teks teks.. mada, znash kak'.. slushao sam na lap topovim spikerima.. mada, opet, i tu bi trebalo je razumem..

a veruj mi, engleski znadem.. :) ako je ono engleski.. :?

Da nisi pogresio pesme,xaxaxaxaxa usao si u drugi link.Mislis na malu koja je pevala kristinu agileru itd.hahahaha sale da ne pijes pivoooooo????:rotfl::rotfl::rotfl:

HeatMan 13-07-2008 04:38 PM

hahahahah.. brate.. sad nemam pojma shta se deshava.. shta sam sad ja uradio? gde je trebalo da postujem? a u kurac.. hahahahah...

btw, planiraj pijanku neki dan od 20og pa na dalje.. samo da se izvuchem iz ovog dupeta u kom sam..

edit, jao da jbt.. ono je bio komentar na onu malu shto je pevala na neke karaoke matrice.. :?

Tribal_kg 13-07-2008 07:07 PM

Sale, uzmi odmor na par dana. :)

Max 13-07-2008 07:21 PM

Quote:

Originally Posted by Tribal_kg (Post 210620)
Sale, uzmi odmor na par dana. :)

Ne moze ...... Sale , zavrsavaj pesmu da te ne sanjam .....:da:

Pozdrav

All times are GMT +1. The time now is 08:08 PM.