![]() |
Re: 24kanalni magnetofon sa 2incnom trakom - koji?
u 6ici ima i 2ch studer master trakas. Ne secam se dal ima i u 5ici takav.
|
moguce je da sam ja pobrljavio
ali kad smo mi snimali predproslo leto taj je radio do jaja ili bar dobro i izgledao je kao ves masina mislim toliki sa sve postolja..... |
Petica: 24 kanala MCI JH 24, master MCI JH110
mixer MCI serija 500, Sestica: 24 kanala isto, ali ima i RADAR II 24 ch, kao i studer A80 master analogni, i mozda jos uvek SONY profi DAT ako ga nisu izbacili, ne secam se... |
sto se tice 5-ice sta ostade od onolikog studija....
samo jedna petina ostala ostalo prodali takvudu snimao sam jos u kosutnjaku ne znam koji je studio tamo su prosle godine radili u nuendu...a snimatelj je bio bajagin basista cvele ili kako se vec zove.... snimao sam i u onom ogromnom pod zemljom u radio beogradu dal 14 ...nemogu se setiti tamo sam video neke monitore visoke metar i po cini mi se i 5-ici je bilo tako nesto....ali u gluvoj sobi... i bio je neki neuman mikrofon dug skoro po metra (malo manje).... |
Quote:
|
Quote:
Nema veze, i vi ste je chuli negde kao i mi sada:wink: |
al ste se uzburkali !!
Trake ima, ali je skupa (US300 dolara komad, staje 20-tak min muzike), teska je kao tuch! znaci - skup transport, pa jos i carina (ako imate pravo da uvezete) itd...itd.. zasto se zamlacujete glupostima ????? a da ne pricam o konstantnoj potrebi stelovanja glava na magnetofonu, itd itd bez veze...! |
Izgleda da ljudi vole da se cimaju:wink: Mogu to da razumem, sto da ne...
|
Ima posla oko kalibriranja, či?čenja, premotavanja trake, servisa, ?uma, crosstalka, wow and fluttera.........ali kako zvuči bubanj snimljen na nekih 16 kanala dobrog magnetofona ala Studer ne mo?e se opisat riječima:D :shock: :rotfl: ......i onda fino prebaci? u logic i smje?ka? se......zasad to jo? uvijek nije moguče nikakvim pluginima ili tape simulatorima......
|
Quote:
To ako nadjes DOBROG bubnjara sa DOBRIM bubnjevima / kozama i cinelama, i ako je ostatak benda dobar / vredan smaranje...a da ne pricam da su dobre pesme i ako je izdavac spreman da plati sve to.. a tek kad se pretvori na 128kb mp3, zvuk ce biti do jaja !:rotfl: |
All times are GMT +1. The time now is 02:59 PM. |