Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Logic 5.5.1 Multitracking u EXS24 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23252)

silicon science 03-06-2008 08:14 PM

Re: Logic 5.5.1 Multitracking u EXS24

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 207085)
Verovatno problem koji imaš nema nikakve veze sa macom, odnosno operativnim sistemom, nego sa "lošim" drajverima za Firepod. Ja imam npr. behringer bcr2000 i midi i/o radi besprekorno. Kompjuteri su nam isti.

Pretpostavljam i ja da je tako, al sad prodavati kartu i dodavati kesh:banghead: Mislim, uradicu jato samo kad budem imao "vremena":wink: A nisam rekao da sam taj problem imao i sa "internim" midi kanalima, znaci sa soft sintovima, ista stvar:banghead: Ne znam, za sada ganjam PC a i navikao sam, se na Cubase, dobar je Logic ali mi ne odgovara...

jazztrilogy 03-06-2008 08:32 PM

1.Koji logic?
2.Pa nejdu nikakvi drajveri za PreSonus

kejkz 03-06-2008 08:36 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 207086)
A nisam rekao da sam taj problem imao i sa "internim" midi kanalima, znaci sa soft sintovima, ista stvar:banghead:

Hm...to je onda već ne?to drugo. Ja sam trenutno na 10.5.3 i Logicu 8.02 i sve radi nikad bolje. Moguće da je ne?to zabrljao sa preferencama, de?ava se to njemu, probaj, ako nisi, da obri?e? Library/preferences/com.apple.logic.pro.plist. De?ava se da pobrljavi nekada.

kejkz 03-06-2008 08:38 PM

Quote:

Originally Posted by jazztrilogy (Post 207088)
2.Pa nejdu nikakvi drajveri za PreSonus

Neki moraju ići, bilo sistemski, bilo od strane proizvođača.

silicon science 03-06-2008 09:18 PM

Ide Presonus control aplication, i samo ga iskopiras, bilo gde, i to je to... Ovih dana ide zamena hard diska (uzimam veci-80 giga mi je malo), i onda ispochetka... Videt cemo sta je u pitanju... A i zezao me driver za M-audio radium 49 midi kontroler, te nece da pokrene instalaciju, te ga ne vidi :banghead: :banghead: :banghead: Ne kazem da ne vredi uzeti MAC, poenta je da ima tu itekako pratecih problema, i ta prica da sve radi bez problema ne pije vodu. Paki rece losi drajveri i tako to, pa po cemu se onda razlikuje od Windovsa:banghead: :banghead: :banghead:
Macovi od pre 10 godina mozda jesu bili "neproblematicni" i verujem u to, ali danas to vise nije sluchaj, cim je INTEL tu usao u prichu opasno se to priblizilo Windovsu, i to je chinjenica:wink:

jazztrilogy 03-06-2008 09:21 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 207034)
Da li si ganjao hardverske sintove preko midi out-a?

Upravo sam gledao na tutorialu kako frajer spaja neki Roland na logic da bi koristio njegove zvukove i to radi preko environmenta. Prilično je lako. I kod njega radi sve dobro.

silicon science 03-06-2008 09:22 PM

Quote:

Originally Posted by jazztrilogy (Post 207099)
Upravo sam gledao na tutorialu kako frajer spaja neki Roland na logic da bi koristio njegove zvukove i to radi preko environmenta. Prilično je lako. I kod njega radi sve dobro.

Pa i na PC-u radi sve to dobro:wink:

jazztrilogy 03-06-2008 09:28 PM

Odustajem!

Sasha Fishter 03-06-2008 09:44 PM

off topic ste..ajmo ako ima ko kaj za nadodad cool, ako ne, ima thread di je rasprava MAC vs. PC... vjecna rasprava...

paki 03-06-2008 11:42 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 207098)
i ta prica da sve radi bez problema ne pije vodu. Paki rece losi drajveri i tako to, pa po cemu se onda razlikuje od Windovsa:banghead: :banghead: :banghead:
:wink:

:confused: ...zao mi je sto ti kombinacija koju imas ne sljaka i pravi ti probleme.Mogu ti pomoci jedino pozivom da probas moju i vidis da li ti odgovara.Da li sam imao srece ili sam se dobro informisao pre kupovine nisam siguran,ali sigurno sve dobro sljaka.Pozdrav

All times are GMT +1. The time now is 02:52 PM.