![]() |
Re: Nesto novo
Dogovoreno. U povratku se uvijek mo?ete jo? i zaustavit u Rijeci. Čisto da malo "predahnete" pred put :D
|
dobra atmosfera ...prijatno za slusanje
pozz :)) |
Quote:
|
Quote:
Aaaaaaaa,stvar kida,ubija kako je dobra!!!Izvinjavam se,tema je malo stara ali nisam mogao da odolim...UBIJA kako je dobra,basline melje,background sinthevi nose,boje fenomenalne,ritam section,sve na svom mjestu,voznja...PREDOBRO! R E A L P R O G R E S S I V E !!! Electribe,well done:da: <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"> |
Quote:
|
Evo, koga zanima mozeda chuje masterovane pesme koje je gosn. Everlast odradio (master) :)
Enjoy http://soundcloud.com/hekatasbastard |
|
Quote:
Ma jel tako Miko majstore?:) I ja kazem,evo ih preslusavam po par puta,znaci rade pravo... Stvarcuge su bomba,pogotovo ove dvije,ali i Time Traveler i Liquid Plastic.Nevjerovatno koliko je pogodio neki "in the midle" (po mom skromnom misljenju) u prog soundu,od trancea do housa,sam BPM koji varira, neki feeling koji mu je bio prisutan kad je radio je stvarno (meni) snazan i fascinantan. Nema sta, tematski i produkcijski cisto 5:da: <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"> |
Quote:
Al eto sve to vrlo ima smisla sto radimo zbog vas koji uzivate u tome sto radimo, i to je samo po sebi dovoljno i chak i vishe nego to... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:46 AM. |