Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Nesto novo (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23171)

SHIVA 24-02-2009 04:55 PM

Re: Nesto novo

Dogovoreno. U povratku se uvijek mo?ete jo? i zaustavit u Rijeci. Čisto da malo "predahnete" pred put :D

noonchaka 19-03-2009 10:19 AM

dobra atmosfera ...prijatno za slusanje
pozz
:))

silicon science 19-03-2009 11:51 AM

Quote:

Originally Posted by noonchaka (Post 238968)
dobra atmosfera ...prijatno za slusanje
pozz
:))

Drago mi je da ti se svidza... Bice novih stvari uskoro, tj. gotove su samo da Everlast smixa...:wink:

AudioStorm 07-11-2010 12:56 AM

Quote:

Originally Posted by SHIVA (Post 236194)
Odličan ti ovaj "from pargue avenues" (btw: što je točno pargue?) ;)

Jedino... ovaj (ako se ne varam pulse widith) filtrani lead (ovaj što ima ramp up svakih 8 doba)... da je zere glasniji, unison, spread... nešto da malo "pročešlja" trakom. Stvar je inače super :wink:

Aaaaaaaa,stvar kida,ubija kako je dobra!!!Izvinjavam se,tema je malo stara ali nisam mogao da odolim...UBIJA kako je dobra,basline melje,background sinthevi nose,boje fenomenalne,ritam section,sve na svom mjestu,voznja...PREDOBRO!
R E A L P R O G R E S S I V E !!!

Electribe,well done:da:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">

silicon science 07-11-2010 08:40 AM

Quote:

Originally Posted by AudioStorm (Post 290590)
Aaaaaaaa,stvar kida,ubija kako je dobra!!!Izvinjavam se,tema je malo stara ali nisam mogao da odolim...UBIJA kako je dobra,basline melje,background sinthevi nose,boje fenomenalne,ritam section,sve na svom mjestu,voznja...PREDOBRO!
R E A L P R O G R E S S I V E !!!

Electribe,well done:da:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">

Hvala... Btw. u medjuvremenu smo izdali tu pesmu sa jos nekima, imas dole link u mom "potpisu" ka beat portu pa mozes da chujes i masterovanu verziju :)

silicon science 07-11-2010 08:38 PM

Evo, koga zanima mozeda chuje masterovane pesme koje je gosn. Everlast odradio (master) :)
Enjoy

http://soundcloud.com/hekatasbastard

Mika Technika 07-11-2010 09:13 PM

Intermezzo

From Prague Avenues

znaci kakvi trekovi!!!!!!!

AudioStorm 07-11-2010 11:54 PM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 290637)
Intermezzo

From Prague Avenues

znaci kakvi trekovi!!!!!!!

Ma jel tako Miko majstore?:) I ja kazem,evo ih preslusavam po par puta,znaci rade pravo...
Stvarcuge su bomba,pogotovo ove dvije,ali i Time Traveler i Liquid Plastic.Nevjerovatno koliko je pogodio neki "in the midle" (po mom skromnom misljenju) u prog soundu,od trancea do housa,sam BPM koji varira, neki feeling koji mu je bio prisutan kad je radio je stvarno (meni) snazan i fascinantan.
Nema sta, tematski i produkcijski cisto 5:da:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">

silicon science 08-11-2010 12:16 AM

Quote:

Originally Posted by AudioStorm (Post 290644)
Ma jel tako Miko majstore?:) I ja kazem,evo ih preslusavam po par puta,znaci rade pravo...
Stvarcuge su bomba,pogotovo ove dvije,ali i Time Traveler i Liquid Plastic.Nevjerovatno koliko je pogodio neki "in the midle" (po mom skromnom misljenju) u prog soundu,od trancea do housa,sam BPM koji varira, neki feeling koji mu je bio prisutan kad je radio je stvarno (meni) snazan i fascinantan.
Nema sta, tematski i produkcijski cisto 5:da:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();} else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">

Upravo zbog te "nepripadnosti" nismo nesto narocito poznati, nit jurimo trendove, sto ne mislim da je loshe ako neko radi... Imamo jos nekolicinu pesama koje su u ovom fazonu, al su jako loshe smixane, a mix mastera nemamo tako da za sada to stoji tako...
Al eto sve to vrlo ima smisla sto radimo zbog vas koji uzivate u tome sto radimo, i to je samo po sebi dovoljno i chak i vishe nego to...

Mika Technika 08-11-2010 12:26 AM

Quote:

Originally Posted by AudioStorm (Post 290644)
Ma jel tako Miko majstore?:)

believe me me, it is! :)

All times are GMT +1. The time now is 02:46 AM.