![]() |
Re: Subjektivnost vs Objektivnost
ukratko, prvobitno pitanje je bilo vezano za uspeh - uspesan je onaj koji je bogat, a zadovoljan je onaj koji je ostvario puno stvari za svoj ukus. Privatno, trenutno sam u situaciji da sam uspesan ali i nezadovoljan :banghead:
|
Quote:
Blago tebi:Duspesan=bogat,,znaci milioni samo padaju.U danasnje vreme to je retkost u muzici,svaka cast.Polako bices i zadovoljan kad kupis Jahtu pa X-5 pa nas sve castis sampanjcem na gore pomenutoj.Ima vise nacina da budes zadovoljan neka ti muzika donosi uspeh=bogatstvo a za zadovoljstvo ces se vec nekako snaci:wink:.Pozz |
Kako ka?e jedan moj drug:
"Imam ja svoja ubeđenja,nemojte me zbunjivati činjenicama" Sećam se jednog pitanja koje nam je postavio profesor estetike pre par godina a koje glasi: "Da li je umetničko delo to ?to jeste ako ga niko ne vidi?" (ili u na?em slučaju ne čuje) |
Quote:
|
Quote:
Arture nema veze,sve je dobro sto donosi pare.Ja imam studio koji nije za komercijalne svrhe,nego samo za moje potrebe i naravno on je sam po sebi uvek u minusu.Dotiram ga kompozicijama i aranzmanima sto radim.I ti aranzmani i kompozicije nisu ono sto mene cini srecnim i ostvarenim jer je u pitanju komercijalna muzika al sta da se radi.Svirao sam preko godinu dana u Rosebud baru u Chicagu jazz piano i to me je cinilo srecnim ali jebi ga i to je slaba kinta al mi je ulepsalo zivot.Tako da su retki oni koji su i zadovoljni i ostvareni.Ako mozes jednim poslom da dotiras drugi onda je to veliki uspeh.Pozz |
Quote:
Imas tamo temu Promocija radova pa slusaj do mile volje. |
Quote:
pozzzzzzz...... |
Quote:
|
SHIVA....
"Pazhnja javnosti je prije magarecha klupa intelekta i umjetnosti nego shto je potvrda dobrog rada. A to malo novaca shto procuri dok imash njihovu pazhnju chesto ne opravda uludo potroshen zhivot tokom kojeg nisi razvijao sebe vech prilagodjavao sebe "ukusu" javnosti... tj. njihovom konceptu "heroja" ili "uspjeha"." [/quote] e pa onda, najbolje je da se preselimo na planinu (kao Dalaj Lama) , meditiramo, razvijamo svoju svest i um, muzemo koze, jedemo travu i ono sto rodi oko nas, bez televizije (da nas ne zaglupi) i bez interneta (da nam ne oduzima vreme) i bez muzike (kome jos to treba!!) i da nas je totalno briga sta drugi misle o nama, jer nam je shvatanje da smo se uzdigli iznad mase dovoljno... Posto cemo spavati u kolibi od granja i lisca i grejati se na drva, netreba brnuti o nikakvim racunima, jasemo konje - ne treba benzina, itd, itd... e dugo nam nije bilo Shive....evo, proradio opet! |
i ti si proradio :)
|
All times are GMT +1. The time now is 12:31 AM. |