![]() |
Re: Arp Axxe
dobar je Axxe. vecinu vremena sto ga je Rogina imao je stajao kod mene :D. mislim da kad se stavi na MIDI-CV i pukne na njega jedna dobra sekvenca ili bas linija da ce rasturiti.
druga stvar, jest da je limitiran, ali mu jedan VCO zvuci MOCNO, stari debeli diskretni arp ton. i nije bas sve u flexibilnosti sinta, jer bi, na kraju dana, po tome i pro one i minimoog bili dosadni, ima ponesto i u tome sto mu das da svira, odnosno u muzici.. http://forums.musicplayer.com/images...fault/idea.gifhttp://forums.musicplayer.com/images...fault/idea.gif u elektronici i plesnoj glazbi single vco sint sigurno ima sto radit. |
slazem se tomo
BUT covjek je testirao svasta pa sam onako napamet bubnuo da bi moglo biti ko sto sam rekao ...vrijeme ce pokazat ;) zar ne??? ali da i ja arp-a 2 osc o da to je ubojito, a tek zvijer kod nikse...jos da ga potpali pa da cujemo bzzzzzzzzz ;) :d |
Jel to nesto kao Odyssey s jednim oscilatorom? Onaj bas i lead na "Fade To Grey" je navodno s Odyssey-a. Ubojito.
|
jest to je oddyssey sa jednim oscilatorom.
Quote:
nego sto se tice arpa, ja bih bio najsretniji s takvim (black n gold) oddyseyom, i onda bih ga dao u poznatu tvtku elektroivo.com ;) da mi napravi patch pointove. de facto imas mali mini 2600. ako jos ulovim negjde little brother (jos jedan VCO), dozes opasno blizu te konfiguracije. |
slusao sam demose na Bluesythis .. ako je to to , ja ne brinem ,prelep sound , dobar filter iako jedan osc, oseca se "in deep" dimenzija zvuka ... neznam kako drugacije da opisem ... :wink:
|
evo dignucu ja online svoje stare demose od mk1 i mk2 axxe-a samo da ih nadjem.. niksa svira mk2, a ja roginin mk1..
daj mi jedno 10 minuta..;) EDIT: evo ga: lijevo mk1 desno mk2, plus jos dva mp3 gdje sviram axxe mk1 i niksin vp330.. www.babic.com/SYN/AXXE/AXXE JAM_1-01.mp3 www.babic.com/SYN/AXXE/AXXE_JAM_2.mp3 www.babic.com/SYN/AXXE/AXXE_JAM_3.mp3 www.babic.com/SYN/AXXE/AXXE_JAM_4-01.mp3 www.babic.com/SYN/AXXE/AXXE_JAM_5.mp3 www.babic.com/SYN/AXXE/Axxe_VP330-Choir.mp3 www.babic.com/SYN/AXXE/Axxe_VP330-Strings.mp3 |
2 minutes left..
;) |
ove elektronske ptice su do jaja ..
filter dobar!! bice Axxe dobar pazar :wink: |
Stvarno, filter je ZLO8-)
|
trebal nekom Odissey , sad sam dobio neku ponudu , koliko to vredi??
|
All times are GMT +1. The time now is 01:04 AM. |