![]() |
Re: Bubrezi...?
Zaboravili ste da kazete coveku da su mu pored simulanaloga potrebni i impulsi kutija.Pozz!
|
Quote:
|
Jos jedna prednost Pod XT-a je da moze da ti posluzi kao rezervna zvucna kada ti glavna vrisne, kao sto se to meni ovih dana dogodilo :)
Ne bih bas radio treking vokala kroz njega, ali za editing, sljaka dok ne stigne nova zvucna ;) |
Quote:
|
Voxengo boogex feeeenomenalan plugin...
ima neke svoje a mozes i da ubacis sopstvene... Ja licno koristim neki internal cabinet 6 SM57 koji mi odlicno vrsi posao... |
Ja koristim Voxengo Analogflux Impulse.A od impulsa,sta mi u datom trenutku treba jer ih imam dosta.U poslednje vreme sam koristio impulse iz RevalverMK II tako sto sam na tom kanalu gde je simulanalog lepo insertovao njega i u njemu samo ukljucio onaj modul sa impulsima kutija i moram ti reci da to funkcionise jako dobro.
|
Quote:
|
Quote:
Naprotiv:) Najbitnija informcija mi je eventualna razlika u zvuku izmedju raznih Podova za koju kazes da ne postoji. TAkodje, ako je to sve bolje od NI GR ili amplitube i sl..... 150e je cena jednog solidnog di-boxa Ima li konflikta nekad izmedju npr UX2 i glavne zvucne? E, da....ako gitarista ima svoju omiljenu od/dist pedalu (neki DS2, MZ, Big M..... nebitno), smem li da povezem neki pod (npr UX2) posle te pedale i da ga trtiram kao klasican amp? |
NEma konflikta,ja imam i UX i terratec zvucnu.Sto se tice drugog pitanja,ja sam samo ispred UX-a vezivao wah-wah pedalu i to radi,distorzije nisam.
P.S. UX2 nije POD(bubreg),vec eksterni audio interfejs ili sto neki greskom nazivaju externom zvucnom kartom(ne moze biti karta jer se ne bode ni u kakav slot). |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:46 AM. |