![]() |
Re: Evo nesto moje
Samo napred Ilija, dobro ovo meni zvuci, malo mi smeta ritam na pocetku dok ne udje drum
|
AUUuuuu:shock:
Evo i mene! Sto se tice kritika prvo hvala:), sto se tice trilera tipa grand:D mislim da to nije bas tako druze, po toj logici Oliver Dragojevic je grandovac i jos mnogi... Licno mislim da sam to ja, i moj fazon pevanja, a svako peva drugacije ( bar bi trebalo ) a ja onako kako osecam:) Sto se tice reverba Ognjen je u potpunosti u pravu sto je rekao, jer ja ne podnosim kad ga ima puno, ja cak na live nastupima imam samo malo vise srednjih, a reverba isto kao na snimku:wink: Jednostavno volim da pevam i ne volim da mi smetaju ni efekti ni instrumenti, ni live a ni na snimku:) Ali naravno opet stvar je ukusa ko zna mozda i ja jednom tako budem hteo, nikad se ne zna! Pozzzz |
P.S. Hvala Braca:)
|
E a svidja li se kome devojka iz spota? Aj sad malo o njoj:)
|
Pa dobro bre Ilija, majku mu staru...
Zar ti ne znas da postoji "prece" pravo?! Ne... Ti odma zensku na tender... :) Ne radi se to tako... :D Nego lepo se prvo setis svoga druga, pa ako ne uspemo da se sa njom dogovorimo za taj "kompakt CD", onda moze i na tender... ;) Mozda odradi i za tebe neki popust... :D :rotfl: |
O devojci sve najlepse ovako javno, ona ne peva pa nema sta ni da se kritikuje, hehehehehehe
|
Quote:
ali kao sto tvoj "mentor" Oggy rece,ne stavljaj sve odma' na tender,ima opakih zenskarosa na forumu.....:rolleyes: pozdrav |
He, he, he....:D Vidi ti Ogija mog:da:
Namerno sam i to pitao jer devojka je veoma lepa (po mom je ukusu) ali je brale uzivo andjeo..., mnogo, mnogo lepsa uzivo pa zamislite:rolleyes: Nikad nije bila ni u kakvom spotu a ima ponuda milione, ja uleteo i eto:wink: A ovi moji snimatelji i kamermani su je svi od reda muvali, bilo mi ih zao:D jer ima decka... Ali svaki brod moze da se otkaci usled vremenskih nepogoda...:) |
Ilija nisam mogao da izdrzim.Sorry Uvek kad vidim tvoje mesto boravka ja ti pozavidim.Usao bi direktno u fabriku kad je ovakva vrucina na tvom mestu i popio bi sav JELENNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.Sad ih cimni da ti budu sponzori za sledeci spot mogu da plate i u pivuuuuu.Pozz
|
Quote:
Druze moj od njih nema nista sto se tice saradnje za spot:banghead: Ali to ne znaci da ja ne popijem koje toceno na bazenima pre plivanja, posle plivanja, pa onda pre tenisa, pa posle.... i onda uvece, pa posle i ne brojimo...:D Pozivam te da dodjes da popijemo koju turu:) Zanimljiv je komentar ljudi koji dodju u Apatin pa kad ih povedem u nocno ludilo obicno kazu: ,,Al vi ovde pijete,,:D Pozzzz:) http://www.ilijailic.com |
All times are GMT +1. The time now is 09:36 AM. |