![]() |
Re: Dame I Gospodo - Bubnjar Koji Ubija
Quote:
zato salu na stranu i ajmo se salit :D :D :D :D :D :D |
Heh, ti si najveći synth manijak kojeg poznam. 24 sata misliš na syntheve.... i stalno pričaš o njima :rotfl:
Ali mi nije jasno kako ide u krevetu kada nana kaže: "Hmmm.. zapelo je", a ti automatski rukom u smjeru ladice gdje je Oscilin Teslanol, i onda se trgneš u realnost i skužiš: "u hebote.. skroz sam zabrijao....". Ili kad kaže "Brže malo...", a ti: "Šta brže? Pa nije ti ovo CEM 3310!!" |
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
hahaha, carevi ste :D |
@Don
buahahahahahaha |
Quote:
idi bre u ... hahahahahahahahahahahahaha legendo ! @roginator sta to fali 707-ici ? :) |
nista
jednostavno nije to moj sound ;) |
|
Bode mi oci ovaj gore manley, rado bih ga uzeo kad bi mi poklonio :)
|
je*beno braco, ti si ludji nego sam mislio :D
svaka cast! roginator kad ces startat studio i, osim svoje glazbe, sta mislis u njemu radit? najam opreme, instrumenata, studija, produkciju, namjensku glazbu, postprodukciju? mastering mozda? snimas na trake ili digitalno? zivex :) |
STUDIo RADI
snima se punom parom ima jos sitnica za rijesit ali i to cemo uskoro.... radim sve u studiju... projekti, tracking, arr, remixing , snimanje vokala , bubnjeva ( imam i drum room), mastering ....sve ne radim narodnjake i kuruzu... imam i servis za Hi-end opremu (studisku) .... restauriramo sve ( moj serviser i ja) staro u novo...proizvodnja...kompleks je oko 120m2 2 sobe za snimanje, rezija, servis, spremiste, guestroom, wc ..... eto ukratko |
All times are GMT +1. The time now is 09:56 AM. |