![]() |
Re: Pitanje za poznavaoce M1, T3 i EX5,7
dobre dirke, tasteri za Pc u 2 reda, plus tasteri i za style koli se mogu koristiti zaa PC drugok midi kanala.... isto kao I30, samo jeftinije i kvalitetnije odradjeno
|
OFF, znas li nekog ko prodaje XP-60 ili 80? Mislim da mi je to najinteresantnije za sada ako moze da se nadje ispod 500 eura? Najradje bih uzeo EX5 kada bih mogao da ga nadjem ali cisto sumnjam da cu ga pronaci. Eventualno ako cujes da neko prodaje neki SY85 ili 77 javljaj!:)
|
Poznaje li neko ovu klavijaturu http://www.geocities.com/SiliconVall...2242/info.htm?
U pitanju je Technics WSA-1. Nasao sam je za 300 eura pa se pitam da li vredi dati toliko novca za tu spravu? Kazu da ima super dirke a ima i dva midi porta. |
Zar niko nista ne zna o ovoj klavijaturi?:confused:
|
Nasao sam jedan Roland XP-60 sa koferom za 500 eura.
Vredi li toliko? |
U dobrom stanju, da, jos ako ima neko prosirenje, sigurno
|
Lik ima Pop prosirenje ali trazi 100 eura dodatno za njega.
Meni to prosirenje ne treba tako da da i ne planiram da ga uzimam ali klavijaturu da ako je u OK stanju a kazu da je kao nova, kupljena u Nemackoj, Svaba svirao...:wink: Koja je njena realna vrednost sa koferom sada ako je u OK stanju? |
Pa to je relativno, s' obzirom da ih imas 1, 2 kom u 3 meseca u oglasima, vredi toliko
|
Samo da se pohvalim da sam danas pazario klavijaturu!
Kupio sam Technics WSA-1. Klavijatura je u ok stanju, ima sasvim solidne boje za klavijature te generacije (prva polovina devedesetih) koje su slicne onim sa korgovih klavijatura, veliki displej i sto je najbitnije bolje dirke od XP-60 koji sam danas gledao. Dalje, koliko na prvi pogled mogu da primetim, na njoj postoje odredjene stvari specificne samo za nju, kao sto su tri tockica (pitch bend, modulation 1, modulation 2), zatim dve kugle koje imaju po 4 pozicije od kojih je svaka programibilna kao i 2 x midi In, Out i Thru (sto je meni jedna od bitnih stvari). U ovom trenutku mi je manje bitno to sto je 32-multimbralna ali eto i to je neka specificnost ove sprave. Sve u svemu, cini mi se da postoje prednosti u odnosu na ostalu ponudu u tom cenovnom rangu (280 eura), bar za ovu namenu za koju meni treba. Kad malo bolje upoznam klavijaturu mozda i napisem neki red vise o njoj a za sada toliko. Pozdrav svima koji su ucestvovali u ovom theard-u a pogotovo OFF-u koji je dao najvise ideja! Ziveli!!!:grin: P.S.: Ako je neko zainteresovan za Roland XP-60 toplo mogu da preporucim onaj sto sam danas probao (klavijatura je extra ocuvana a ima i flightcase) i kosta 500 eura. |
All times are GMT +1. The time now is 08:09 AM. |