![]() |
Re: Novi SSL controler / mixer !!!
a gde moze da se poslusa taj matrix? ja bih voleo da ga cujem ako moze.
|
Quote:
Pozdrav |
Quote:
Pa onda ste mogli da okrenete fazu i uvidite razlike ... po onome sto si naveo matrica iz Matrixa je verovatno bila jaca za poala decibela ili decibel i odmah zvuci i sire i jace i bolje ;) Pozdrav |
odnosi u miksu nisu dirani, ceo miks je razvucen na 16 kanala matrixa... isti onosi glasnosti kao u PT... samo prosledjeni na outpute...
npr: 1-2 bubanj i perkusije, 3-4 prateci, 5- glavni vokal. 6-nista... 7-8 gudaci, 9-10 neki solo instrumenti, 11-12 neki vokoderi i neke zujalice, 13-14 ne secam se sta i 15-16 bass... relgeri na matrixu su svi bili na istom nivou i nisu dirani tokom slusanja... nije bilo efekata uopste... razlika se cuje... nije da se ne cuje... e sad dal je to vredno tih 17,18,19 hiljada ili kolko vec kosta... to je na vama da odlucite... jedno je sigurno, te sabirnice analogne zaista rade bolje i ne prave guzvu u miksu... a algoritam pro toolsa i nuenda se negde na pola puta poje*e i miks zvuci malo drugacije ;) ja ne promovisem spravu tako da ne znam kad i gde ce moci da se cuje... ali cu se raspitati pa cu javiti ako bude neko "javno slusanje" :) pozdrav! |
Samo ti okreni faze i ne brini mnogo ;)
Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 09:10 AM. |