Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Produkcija Elektronske Muzike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=112)
-   -   Derrick Carter Studio slike (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21965)

DaBear 24-03-2008 01:20 PM

Re: Derrick Carter Studio slike

Quote:

Originally Posted by Hollywood (Post 196692)
nema originalni

ima samo njegov zavrseni

a lova nije nikakav problem,

love nema :rotfl:

Max voli samo da se kladi ! vise nego leba da jede !!

Moze sve, i bez hardware-a i bez software-a ! samo sa layering samplova!!

Max 24-03-2008 02:26 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 196695)
Max voli samo da se kladi ! vise nego leba da jede !!

Moze sve, i bez hardware-a i bez software-a ! samo sa layering samplova!!

Pa ako su ljudi sigurni u to sto pricaju , da ne moze ovo ili ono .... onda bi sigurno uzeli lovu .....

A jedini nacin da ljudi ozbiljno stanu iza toga sto pricaju je ona stara ... " put your money where your mouth is " .... sve ostalo je " povetarac " :)

A inace se nisam kladio godinama :)

Pozdrav

DaBear 24-03-2008 02:35 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 196706)
Pa ako su ljudi sigurni u to sto pricaju , da ne moze ovo ili ono .... onda bi sigurno uzeli lovu .....

A jedini nacin da ljudi ozbiljno stanu iza toga sto pricaju je ona stara ... " put your money where your mouth is " .... sve ostalo je " povetarac " :)

A inace se nisam kladio godinama :)

Pozdrav

pa skoro je bilo nesto za neki D'Angelo sound...neka opklada? Jesi to bio ti?

HeatMan 24-03-2008 02:37 PM

skoro? :)

btw, max, aj se kladimo da ne mosh mi smixash album kao dre.. mrzi me da mixam sam.. :)

Max 24-03-2008 02:39 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 196709)
pa skoro je bilo nesto za neki D'Angelo sound...neka opklada? Jesi to bio ti?

Aaaaa .... mislim da je Bitch rekao da takve matrice pravi za 15 min .... ako se ne varam ....

Pa da ja onda te matrice smixam kao sto D'Angelo zvuci .... ali je to u samoj izjavi bila besmislica ... jer da bi se napravile takve matrice ...... treba ..... ( necu da ponovo pocinjem tu temu )

Nisam to hteo ozbiljno da shvatim :)

Pozdrav

Era 24-03-2008 02:51 PM

Kad smo vec kod bojenja,da li je mit ili istina da je dovoljno "provuci" boju nekog instrumenta kroz recimo SSL ili Neve i da se to oseti u kvalitetu,da li neko to zaista radi,pitanje je upuceno "iskusnijim kolegama " koji imaju prolike da to zaista i ucine (studio Barba,Trag ,pink...)ili cak nekom ko ima Duende npr.

DaBear 24-03-2008 03:10 PM

Quote:

Originally Posted by Era (Post 196713)
Kad smo vec kod bojenja,da li je mit ili istina da je dovoljno "provuci" boju nekog instrumenta kroz recimo SSL ili Neve i da se to oseti u kvalitetu,da li neko to zaista radi,pitanje je upuceno "iskusnijim kolegama " koji imaju prolike da to zaista i ucine (studio Barba,Trag ,pink...)ili cak nekom ko ima Duende npr.

Nije dovoljno...nemoj da te lazu! Ako je zvuk instrumenta kita, mozes da ga provlacis kroz sta hoces, i dalje ce da bude kita...!!

perun 24-03-2008 03:25 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 196715)
Nije dovoljno...nemoj da te lazu! Ako je zvuk instrumenta kita, mozes da ga provlacis kroz sta hoces, i dalje ce da bude kita...!!

Takozvana Neve ili SSL, firmirana kita!!!:shock:

Bitch 24-03-2008 03:49 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 196711)
Aaaaa .... mislim da je Bitch rekao da takve matrice pravi za 15 min .... ako se ne varam ....

Pa da ja onda te matrice smixam kao sto D'Angelo zvuci .... ali je to u samoj izjavi bila besmislica ... jer da bi se napravile takve matrice ...... treba ..... ( necu da ponovo pocinjem tu temu )

Nisam to hteo ozbiljno da shvatim :)

Pozdrav

prijatelju, ne za 15, nego za 2 minute :)

evo bili mi sad prof Ivan Kljajic, i deset studenata sa faksa, pa ako je neko od njih sad na forumu moze da prenese impresije... koliko to traje i kako se caskom nakuckaju aranzmani
...a ako mi organizujete neki webcam stream, mogu vam i uzivo neke stvari pokazati
i meni je drkanje da se tu kuckam i uploadujem, nego uzivo. Trg Komenskog 2, 21000 novi sad, nek dodje ko hoce pa pricamo :wink: i slusamo :)

mozda iskuckam nesto nabrzaka pa uploadujem kad ste vec zapeli. treba na neke price staviti tacku :wink:

pozzz

DaBear 24-03-2008 03:55 PM

Quote:

Originally Posted by Bitch (Post 196724)
prijatelju, ne za 15, nego za 2 minute :)

evo bili mi sad prof Ivan Kljajic, i deset studenata sa faksa, pa ako je neko od njih sad na forumu moze da prenese impresije... koliko to traje i kako se caskom nakuckaju aranzmani
...a ako mi organizujete neki webcam stream, mogu vam i uzivo neke stvari pokazati
i meni je drkanje da se tu kuckam i uploadujem, nego uzivo. Trg Komenskog 2, 21000 novi sad, nek dodje ko hoce pa pricamo :wink: i slusamo :)

mozda iskuckam nesto nabrzaka pa uploadujem kad ste vec zapeli. treba na neke price staviti tacku :wink:

pozzz

krenulo przenje! super ideja....webcam stream je super ideja - kad se radi neki projekat!

All times are GMT +1. The time now is 04:46 AM.