![]() |
Re: Derrick Carter Studio slike
Quote:
Max voli samo da se kladi ! vise nego leba da jede !! Moze sve, i bez hardware-a i bez software-a ! samo sa layering samplova!! |
Quote:
A jedini nacin da ljudi ozbiljno stanu iza toga sto pricaju je ona stara ... " put your money where your mouth is " .... sve ostalo je " povetarac " :) A inace se nisam kladio godinama :) Pozdrav |
Quote:
|
skoro? :)
btw, max, aj se kladimo da ne mosh mi smixash album kao dre.. mrzi me da mixam sam.. :) |
Quote:
Pa da ja onda te matrice smixam kao sto D'Angelo zvuci .... ali je to u samoj izjavi bila besmislica ... jer da bi se napravile takve matrice ...... treba ..... ( necu da ponovo pocinjem tu temu ) Nisam to hteo ozbiljno da shvatim :) Pozdrav |
Kad smo vec kod bojenja,da li je mit ili istina da je dovoljno "provuci" boju nekog instrumenta kroz recimo SSL ili Neve i da se to oseti u kvalitetu,da li neko to zaista radi,pitanje je upuceno "iskusnijim kolegama " koji imaju prolike da to zaista i ucine (studio Barba,Trag ,pink...)ili cak nekom ko ima Duende npr.
|
Quote:
Nije dovoljno...nemoj da te lazu! Ako je zvuk instrumenta kita, mozes da ga provlacis kroz sta hoces, i dalje ce da bude kita...!! |
Quote:
Takozvana Neve ili SSL, firmirana kita!!!:shock: |
Quote:
evo bili mi sad prof Ivan Kljajic, i deset studenata sa faksa, pa ako je neko od njih sad na forumu moze da prenese impresije... koliko to traje i kako se caskom nakuckaju aranzmani ...a ako mi organizujete neki webcam stream, mogu vam i uzivo neke stvari pokazati i meni je drkanje da se tu kuckam i uploadujem, nego uzivo. Trg Komenskog 2, 21000 novi sad, nek dodje ko hoce pa pricamo :wink: i slusamo :) mozda iskuckam nesto nabrzaka pa uploadujem kad ste vec zapeli. treba na neke price staviti tacku :wink: pozzz |
Quote:
krenulo przenje! super ideja....webcam stream je super ideja - kad se radi neki projekat! |
All times are GMT +1. The time now is 04:46 AM. |