![]() |
Re: koji je ovo mixer?
probaj manley line mixer...izgleda da je za tebe to idealno resenje
Quote:
|
Manley, hvala na savetu, koji je zaista dobar, ali mislim da imas malo precenjeno misljenje o mojim finansijskim mogucnostima, a osim toga, trebalo bi mi NAJMANJE 48 ulaza, od kojih dobar deo sa nekim pristojnim EQ, a i 2-3 "sendica' bi takodje legla...
|
Quote:
pa sta radis druze sa 48 LINE ULAZA!!!!!! Logika summinga je da saljes bus kroz mixer, a ne svaki kanal pojedinacno. u tom slucaju osam stereo kanala su sasvim dovoljni. |
Quote:
pa dok izvuce odvojene izlaze iz svih sintisajzera i samplera koje ima..eto! odose ulazi....:( |
Quote:
|
Quote:
snimanje ili miks, treba mu (ja mislim, napeo sam ko mutav..he,he) puno ulaza da ubode sve! pa ja imam hard-wired 32 line ulaza (na Tape faderima) sa sintisajzerima i samplerima (i to sam ekonomisao..!!) |
aha, taj rad. ja sam kapirao da zeli dodati farbu u miksu, pa zato line ulazi
Quote:
|
DA DA DA, Da Bear je u pravu, jos sam bio vrlo skroman, jer trenutno mi je Soundcraft pun k'o brod (48 ulaza+echo returns) i jos mi fali sigurno 20-ak ulaza, da bi mi svi hardware sintovi bili povezani. Nisam besan, nego jednostavno kada izbacim sve izlaze iz sintova i semplera, ima skoro 60 linija, a ako moram svaki cas da "ubadam i izbadam" ode kreativni momenat u bestraga. jednostavno volim da mi sve bude povezano...
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:14 AM. |