![]() |
Re: Rode k2 vs NTK
Ma.... jedino ako je neko cackao eq na avalonu, meni je c414 sve, samo ne svetao, mada ume da zabrlja sa neugodnim sibilantima
|
tvoj trident i rode.....
alaaa ces da deessujes prijatelju moj :D |
I sto sad covjek da zakljuci? Svjetlo-Tamno-Svjetlo-Tamno-Svjetlo-Svjetlo-Tamno-Tamno-Svjetlo :confused:
|
Quote:
|
Quote:
e, tek sam sad video post.Pa kod mene je glavna kvaka u setovanju attack-a i release-a, da sad ne bih pricao od koje startne tacke krecem sa attack-om i releasom jer bi me neki napali ovde kako gresim, najbolje bi bilo da okacim parche nekog snimka. |
Quote:
|
Quote:
hmmmmm .... probacu , ali mi kao ideja zvuci lose .... s' obzirom da je deeser u stvari kompresor na odredjenoj frekvenciji , on deluje samo kada se pojavi ta frekvencija i komprimuje je ... Ekvilajzer je konstantan u vremenu i onda kad deeser ne radi ti jednostavno imas + 5-6 db na 5 - 6 Khz ..... sto je po meni lose ..... Ali sto kazes .... ajd' da se proba , mada mi kao ideja zvuci lose ..... Pozdrav P.S. osim ako ne koristi SC kompresor ... tj digne tu frekvenciju koja pali kompresor ... ali to je onda isto kao i deeser , samo koristi ( verovatno ) kvalitetniji kompresor |
Pa u principu jeste neka vrsta sidechaina eq+deeser,ali nije na 5-6 khz ,koliko sam uspio vidjeti sibilanti (zenski) a i ja uglavnom (90%) radim zenske vokale su na 9khz.
|
Quote:
|
ja sa k2 u vezi sa avalonom m5 nemam problema .. niti koristim deeser ..
offe .. sacekaj amethyst .. imam strasno dobar osecaj oko tog mica :) |
All times are GMT +1. The time now is 05:45 PM. |