Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pravna Pitanja (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Fond Za Razvoj (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21624)

grada27 27-04-2008 10:12 PM

Re: Fond Za Razvoj

Ipak sam se odlucio za agenciju i pausalni porez,mada ce to biti "samo" 15k
videcu da taj novac potrosim na najbolji racionalni nacin,sto se tice same opreme i akustike,trebace mi dosta srece,ali kapiram za neki skromni pocetak moze, posto vec nesto i imam od opreme.

Veliki pozdrav i hvala na savetima!

grada27 15-05-2008 11:14 AM

Samo da javim uspeo sam danas da predam zahtev,registrovao sam studio,posle svih jurnjava od saltera do saltera,strajkova,padanja sistema u opstini itd i itd..da stignem da predam sve papire koji su neophodni za odobrenje u minut do dvanaest ali ipak na vreme:rotfl: Sada samo jos da sacekam odobrenje za par nedelja,a mozda i manje pa da se bacim na posao oko adaptacije i instaliranja studija.

Hvala svima koji su mi pomogli savetima u vezi kredita i opreme.

Veliki pozdrav!:grin:

grada27 30-10-2008 09:37 PM

Quote:

Originally Posted by grada27 (Post 204016)
:rotfl: Sada samo jos da sacekam odobrenje za par nedelja,a mozda i manje pa da se bacim na posao oko adaptacije i instaliranja studija.

Konacno su uplatili,sad tek vidim koliko sam bio naivan i verovao u brzinu celog procesa,ali ok, skoro sam bio izgubio svaku nadu,ali ipak se prica nastavlja.
Hvala svima jos jednom,tek sad prestoji onaj najvazniji i najlepsi deo.:rotfl:

Pozdrav!!

Braca 30-10-2008 09:45 PM

Cestitke, lepo je to, e sad pazljivo izabaeri sta ti treba od opreme, mada ako krene ova kriza bojm se da ce sve dda ode u krasni. Puno srece u nabavci opreme!!!!!

Rhino 30-10-2008 09:48 PM

Sa srecom:) ... Izgleda da su te dobro izvozali s obzirom koliko je star thread...

lesha 30-10-2008 09:58 PM

evo i javno da cestitam :)

boggy 31-10-2008 05:15 AM

Cestitke! :)

pozdrav

bogi

Mogli 31-10-2008 05:55 PM

Cestitke i od mene! Ne razmisljaj o krizama, njih je uvek bilo i bice! Kupi kvalitetnu opremu!

grada27 31-10-2008 07:22 PM

Hvala svima na cestitkama!
Sto se tice opreme, samo zahvaljujuci ovom forumu i ljudima na na njemu saznao sam dosta toga iz prve ruke o kvalitetu sprava. Mislim i da hocu da se zeznem ne mogu, samo su nijanse u pitanju.Ovo je ipak neki start up posla. Nadalje ce sve zavisisiti kako iz tih sprava izvuci neki maksimum.Znam da cu dobiti isto tako korisne savete u buducnosti.Jos jednom veliko hvala i da sto pre cujete prve radove iz novog studija,naravno sa svim kritikama koje jako postujem.Hvala jos jednom!:grin:

Veliki pozdrav!

"7" 31-10-2008 09:25 PM

E a gde ce biti studio? jel' neki tvoj prostor ili iznajmljujes?

Pozz

All times are GMT +1. The time now is 10:25 PM.