Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Video/audio multitraking sinhronizacija (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21567)

LACKY 14-02-2008 02:48 AM

Re: Video/audio multitraking sinhronizacija

Quote:

Originally Posted by Igor (Post 190874)
Ej, alo...
Da ne bih (li)citirao sebe, poku?aću da vam objasnim za?to Premiere.
Prvo i osnovno: da li ste poku?ali da SONY Vegasov projekat importujete (linkujete) u Adobe After Efectsu? M?
Kakve god tehnike primenjivali, sumnjam da cete odmaknuti dalje od stare napu?tene betonske ru?evine na kraju grada!?! Koliko znam, fiktivno mesto je najbli?e va?oj maloj psihoakustičnoj radionici, i tu slobodno mo?ete vikati od muke, ne remeteći, pritom, kućni red i mir.
Ko god se bavi video produkcijom, makar iz radoznalosti, ima potrebu da manipuli?e s naprednijim alatima koje nudi After. A kada smo već tu, pomenimo da između Premiera 2 i Efectsa 7 postoji takozvani Dynamic Link, koji vam omogućava da projekat iz Premijera jednim klikom uvezete u drugi program koji svaku promenu automatski bele?i u prvom. Zgodno, zar ne?
Naravno, sve bi bilo u redu da postoji istovetna veza sa Audition 3, jer bi se na taj način zatvorio produkcijski krug, ali globalisti ne bi bili to ?to jesu kada nam po ko zna koji out ne bi pokazali svoje granice. A kao fol, lo?imo se na liberalni pacifizam. Fuj!

Mozda sam pogresio, ali ja sam shvatio da se covek bavi videom vise priuceno a da mu je audio mnogo bitniji (kao meni naprimer). A Vegas zadovoljava u vidu zahteve i bolji montazera od nas, a za audio je jako upotrebljiv sa N kanala VST-om ilaganim i brzim editingom.

Igor 14-02-2008 08:32 AM

Dobro, mo?da je zatucanost, mo?da nedovoljna naspavanost, mo?da ravni tabani, mo?da ni?ta od toga. Jednostavno, NEEEEEEEEEEEĆĆĆĆĆĆĆUUUUUUUUUUUUUUUUU vegas!

Igor 14-02-2008 08:35 AM

Budimo ozbiljni, moj monta?er radi u Premijeru, i to je to.

LACKY 14-02-2008 10:48 AM

Sta urlas covece, pitao si za savet. U uvodnom postu si rekao da sam montirasa, i da trazis nesto gde mozes obradjivati visekanalno zvuk, a sada ispade da imas montazera koji radi u Premieru.
Predlozio sam ti Vegas jer je definitivno najupotrebljiviji za montazu visekanalnog audia bez obzira na video.
I pri tome imas (nakraju) vrlo jasan stav sta hoces a sta neces. Koji djavo si onda ista i pitao?

kejkz 14-02-2008 11:50 AM

Quote:

Originally Posted by Igor (Post 190972)
Budimo ozbiljni, moj monta?er radi u Premijeru, i to je to.

Ako je tako, nastavi i ti da radi? u Premijeru, jer je svako eksportovanje gubljenje vremena. Prouči ga jo? malo, verovatno će? vremenom shvatiti njegov kompletan način rada, tj. doći do toga da sve mo?e? uraditi u njemu.

zvincic 14-02-2008 12:54 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 190985)
Sta urlas covece, pitao si za savet. U uvodnom postu si rekao da sam montirasa, i da trazis nesto gde mozes obradjivati visekanalno zvuk, a sada ispade da imas montazera koji radi u Premieru.
Predlozio sam ti Vegas jer je definitivno najupotrebljiviji za montazu visekanalnog audia bez obzira na video.
I pri tome imas (nakraju) vrlo jasan stav sta hoces a sta neces. Koji djavo si onda ista i pitao?

citat iz prvog Igorovog posta

"Naime, emisija ima svog monta?era, ali, procena je bila da moja malenkost raspola?e sa dovoljno spretnosti i brzine da na sebe preuzme seckanje i editovanje izjava sagovornika, snimanje sinhrona, te postavljanje istih u projekat (Premiere Pro 2)"

:banghead:

LACKY 14-02-2008 05:52 PM

Verovatno nisam shvatio sta covek hoce. pa procitah ponovo. Izvinjavam se kada nadjete takav multikanalni softver, koji je u direktnoj interakciji sa Premijerom ili bilo kojim drugim, obavestite i mene.

Igor 14-02-2008 10:31 PM

Nema brige. :D
Jednoga dana svi ćemo biti srećni!

zvincic 14-02-2008 10:46 PM

Quote:

Originally Posted by Igor (Post 191047)
Nema brige. :D
Jednoga dana svi ćemo biti srećni!

jednog dana cemo samo pomisliti da bi nesto trebalo napraviti i to ce biti napravljeno...

ali daleko je taj dan :wink:

Igor 15-02-2008 07:43 AM

Da, da.
Ne bih da kvarim tvoje optimističke prognoze, ali, budi uveren, to nećemo biti mi!
Suvi?e smo nezadovoljni softverom koji nam se nudi :ups: , previ?e osvetoljubivi, samoljubivi, nesvesni sopstvenih bagova, da bi haker ispravio gre?ku.

P.S.

Moj stari sa manom ala "be?i taj daljinac od mene", nedavno je izjavio da se čovečanstvo tehnolo?ki razvija nesvesno da će u jednom trenutku razjedinnjeno morati da se ujedini u projektu "spa?avanja sveta" (od komete, meteorita, lignita, d?inovskog jogurta, nebitno!?!).

All times are GMT +1. The time now is 10:44 PM.