![]() |
Re: Video/audio multitraking sinhronizacija
Quote:
|
Dobro, mo?da je zatucanost, mo?da nedovoljna naspavanost, mo?da ravni tabani, mo?da ni?ta od toga. Jednostavno, NEEEEEEEEEEEĆĆĆĆĆĆĆUUUUUUUUUUUUUUUUU vegas!
|
Budimo ozbiljni, moj monta?er radi u Premijeru, i to je to.
|
Sta urlas covece, pitao si za savet. U uvodnom postu si rekao da sam montirasa, i da trazis nesto gde mozes obradjivati visekanalno zvuk, a sada ispade da imas montazera koji radi u Premieru.
Predlozio sam ti Vegas jer je definitivno najupotrebljiviji za montazu visekanalnog audia bez obzira na video. I pri tome imas (nakraju) vrlo jasan stav sta hoces a sta neces. Koji djavo si onda ista i pitao? |
Quote:
|
Quote:
"Naime, emisija ima svog monta?era, ali, procena je bila da moja malenkost raspola?e sa dovoljno spretnosti i brzine da na sebe preuzme seckanje i editovanje izjava sagovornika, snimanje sinhrona, te postavljanje istih u projekat (Premiere Pro 2)" :banghead: |
Verovatno nisam shvatio sta covek hoce. pa procitah ponovo. Izvinjavam se kada nadjete takav multikanalni softver, koji je u direktnoj interakciji sa Premijerom ili bilo kojim drugim, obavestite i mene.
|
Nema brige. :D
Jednoga dana svi ćemo biti srećni! |
Quote:
ali daleko je taj dan :wink: |
Da, da.
Ne bih da kvarim tvoje optimističke prognoze, ali, budi uveren, to nećemo biti mi! Suvi?e smo nezadovoljni softverom koji nam se nudi :ups: , previ?e osvetoljubivi, samoljubivi, nesvesni sopstvenih bagova, da bi haker ispravio gre?ku. P.S. Moj stari sa manom ala "be?i taj daljinac od mene", nedavno je izjavio da se čovečanstvo tehnolo?ki razvija nesvesno da će u jednom trenutku razjedinnjeno morati da se ujedini u projektu "spa?avanja sveta" (od komete, meteorita, lignita, d?inovskog jogurta, nebitno!?!). |
All times are GMT +1. The time now is 10:44 PM. |