![]() |
Re: Line6 VST sada za 99$
To ne znam, ali onom iz Green Day ne smeta, ne smeta ni James Hetfield-u, U-2 i mnogima drugima, a na ovim prostorima Vlatku Stefanovskom, Nikoli Vranjkoviću i jo? nekim ljudima za koje bih rekao da im gitara i nije ba? strana :)
|
@awacs: Kapiramo se :D Mada meni revalver brutalno dobro simulira JSX.
|
Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Ne bih da unosim zabune, jer nisam 100% siguran, ali imam informacije da V.Aralica vrlo rado koristi Line 6 TonePort. Ako je njemu dobar, meni je jo? bolji...
|
Quote:
Pozdrav P.S. Od skora koristim UX2 vezan na AMD Athlon 64 Dual 4200+ (2,21GHz) i iskori?ćenje procesora se vrti oko 11%. Nemam pojma da li je taj podatak nekome bitan, ali za?to bih ga pak krio... |
Sorry na off topic.
Avacs? Koju ti gitaru ima?? |
1 Attachment(s)
Quote:
Ali nekako mi se "javlja" da ciljaš na Košavu - tamo su gitare mahom svirali Nikša Bratoš i Jane Parđovski (svirao u grupi Jakarta, sada je sudija u II opštinskom sudu u Bgd :wink:). Konkretno onu Claptonovsku temu u pesmi "Daj mi snagu košave" je svirao baš Jane. Tada sam bio u nekoj glupoj fazi da nisam hteo da sviram. Doduše, nisam hteo ni da pevam, ali nije bilo nikog drugog u okruženju pa sam morao :banghead: Napravio sam neke pesme, pa sam prosto hteo da ostanu zabeležene kako god :wink: Bez obzira na sve to, evo Framusa. svirao sam razne instrumente u studiju, ali ovo je jedini instrument koji je ikada bio moj (tj. posle Jolane "Iris" nikada nisam kupio nijedan drugi :):ups:): Framus.jpg |
Heh. Nekada sam imao Framus bass. Ona starinska varijanta... Danas se ujedam za dupe ?to sam ga prodao, jer je suludo izgledao! Do du?e, to je vi?e bass za statiranje u tv spotu, nego za svirku, jer je vrlo atipičan i ima dosta uzak vrat, a i zvuk mu je na njegovu foru (polu akustična bass gitara).
Do ovog trenutka nisam znao da je Framus pravio i sasvim normalne gitare :) |
Da li neko moze da mi objasni svrhu instaliranja POD Farm-a ako vec posedujem gearbox,dakle POD FARM,a ne POD FARM PLATINUM?Koliko vidim,pod farm poseduje iste modele i efekte kao i gearbox,cemu onda sve to,jes' da je besplatno,ali cemu?
P.S. Ovih dana(meseci) nisam bio u toku sta se desava u Line6 kuhinji. |
Bilo ko?Nije mi jeasno zasto sada svi cutite?:)
|
All times are GMT +1. The time now is 03:54 PM. |