![]() |
Re: Beovizija 2008
Jedino sto mogu da potvrdim da lane postoji u nasim shumama i gorama (i na Bambi plazmi)
|
Quote:
Dobar review nase scene..........aranzeristi.......sviraci midi fajlova......... |
Quote:
slazem se :grin: pa "lane moje" je izraz jeli -->>> moja srecice/moje najmilije :D |
nego kad ce neko krenuti malo da otvori prozor, da se malo ovo sve izraci... (figurativno receno)... :)
sve je apsolvirano davno. |
uh, 8-stota mi bi mudra... :da:
|
Quote:
Odavno nesto ovako tacno i precizno nisam procitao, medjutim, kada sam to pokusao na javnom mestu da kazem, doziveo sam pretnje, bojkot, izbegavanje i slicne manifestacije od gore navedenih "profesionalaca" i autora - setite se sirotog i istinitog Orvela (1984) NEZNANJE JE MOC!!!! |
Zaboravio sam da pomenem jos i kategoriju "sviraca gramofona" i "sviraca sekvencera", koji su zanrovski, istina, dijametralno razliciti od prvo navedenih, ali u biti i principu funkcionisanja sasvim jednaki (naravno, opet cast izuzetcima koji svoju muziku zaista sami stvaraju).
|
pazi oggy i oni su vazan dio muzicke scene... ali ne u odjeljku produkcija nego u odjeljku promocija. a to sto neki neznalci pisu da taj i taj dj "svira" gramofon to je njegovo neznanje i veliki propust... :mad:
|
Pazi... ti znas da sam ja "neiskvaren s' citanje"... :D
Ono sto sam rekao nisam rekao jer sam "procitao, nacuo, ili mi je neko rekao", vec zato sto sam takve stvari cuo "iz usta" mnogih, pocevsi od ljudi koji su respektivni u tom zanru (istina, mnogo redje), pa zavrsivsi sa obicnom "boranijom" koji bi voleli da se bave muzikom, a ne znaju drugi nacin. Nemam nista protiv ljudi koji pustaju muziku, cak mislim da je i za to potreban ozbiljan talenat, ali treba zvati stvari pravim imenima. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:53 PM. |