![]() |
Re: Ableton Live 6 I 7
Odličan program, ima u njemu stvarno dobrih ideja, poput scena, slaganja sekvenci, miksera, i generalno celog radnog toka koji te uvek tera na veću interakciju.
Ali, moram priznati da meni lično ne le?i. Od verzije jedan, program mi se sviđa, ali nikada se nisam osetio u njemu kao kod kuće, uvek mi je ne?to falilo. Tako je i sada, nekada sve teče, a nekada se zaglavim oko gluposti. |
Quote:
Ableton Live koristim u proseku 3 puta nedeljno, na ozbiljnim nastupima,sirom belog sveta vec 3 godine. Mozda je to premalo vremena i angazovanja da bi skontao Live, ne znam, ti mi kazi. Quote:
A koliko vidim, bilo je i ovde reci o tome http://www.rumski.com/forum/showthre...hlight=ableton |
Quote:
|
Quote:
I ja sam imao problema sa preopterecenjem CPU-a, pod Windowsom na MacBook-u C2D. Kad sam nabavio original 6 i pod OSX Tiger svi su problemi nestali:wink: Radi ultra stabilno:grin: :) :D Sta god da naguram od VST i to u ogromnim kolicinama CPU se samo smeska:) :D :da: Iste sam probleme imao sa krekovanom verzijom Logic 7 (koja je bila zasticena usb donglom). Kad sam nabavio verziju 8... Sta reci. 10-ak SE-2 sinta, 40-ak kompresora, preko 10 Space dizajnera, isto toliko dijel dizajnera, preko 20 audio trekova i cpu je na 10%:wink: |
O cemu ti pricas!?
Nemam nameru da se sa tobom ubedjujem, mislim da sam vrlo jasno napisao koliko sam upoznat sa Abletonom! I jos jednom, banalizovano: Isti projekat, na istom kompjuteru, u identicnim uslovima, radi potpuno razlicito pod Abletonom 5,6 i 7. O kakvom "provaljivanju" programa ti meni pricas!? Pa meni je Live osnovno sredstvo za rad van studija.... |
@silicon science
e jes bas, sa svim tim na 10% !?! |
Quote:
To sto ti je osnovno sredstvo ne govori ama bas nista o tvom poznavanju programa. Ni meni nije do ubedjivanja... |
5 Attachment(s)
Quote:
Znachi jedno od 2 jezdgra radi sve ovo...:wink: |
@silicon science
ti rece da imas orginal Live 6.jesi imao problema o kojima AVaX prica...doduse on se nije izjasnio kakvu verziju programa koristi.....znam par ljudi koji imaju orginal i niko se jos nije zalio na nestabilnost, tako da mi je live prvi na listi za kupovinu u ovoj godini :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:16 AM. |