Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Madonna vocal chain! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21179)

DADDY Z 19-01-2008 05:38 AM

Re: Madonna vocal chain!

baš tako...o tome je verovatno odlučivao gos'n Price...uostalom što da ne koristi nt2 ako joj radi posao..
a da je oprema koju lik ima jeftina-baš i nije...razmislite koliko košta taj NEVE desk ili GML eq,ALAN SMART,itd...jedino je činjenica da nema premnogo sprava da impresionira raju...

Rhino 19-01-2008 06:59 AM

Pa s obzirom da radi za madonnu, i nije da nije mogao da izabere skuplje. Ali ako je njemu sve to odgovara tako, i odradjuje posao, what the hell.:)

sRce 19-01-2008 07:13 AM

Ljudi, ne zanosite se... to je sigurno tako i sa tom opremom !

p.s. kad sam cuo i vido onaj WAVES-ov demo koji ucitas u nuendu kao project i gledas svaki kanal :wink: sta je radjeno :shock: ...

TO JE TO... samo znanje treba !!!

Jan 19-01-2008 08:01 AM

Quote:

Originally Posted by sRce (Post 187543)

p.s. kad sam cuo i vido onaj WAVES-ov demo koji ucitas u nuendu kao project i gledas svaki kanal :wink: sta je radjeno :shock: ...

O kom demo-u pricas, voleo bih to da vidim

Danny Lou 19-01-2008 09:51 AM

demo za waves plug-inove koji dolazi na nekoliko cd-ova sa wav-ovima i cubase projektima interesantno 8-)
gdje se moze naci.... pm.com :wink:

Rhino 19-01-2008 09:59 AM

I ja bih da vidim

DrumstickBass 19-01-2008 10:28 AM

OT:Mislis na "mixing with waves"? To imam kome treba. Mada u onim pjesmama nema zestokih intervencija pluginima, ali je zato lijepo snimljeno.
E sad u vezi sa threadom - Zar vama ovaj Seal zvuci nesto mnogo dobro? Ja sav srecan skinuo album, mislio bit ce onaj Trevor Horn zvuk, ono neke zum-zum-zum pjesme, produkcija nista specijalno. Mislim nemojte me pogresno shvatit, to je dobro uradjeno, ali Seal je meni uvijek bio vrh produkcije, a ovo je prilicno sitno za njega. Madonnu nijesam jos cuo.

DaBear 19-01-2008 10:42 AM

Quote:

Originally Posted by peraZdera (Post 187508)
Cekaj... A zasto bi Madona radila sa rode nt2 i uadom, kad od dzeparca za uzinu moze da pokupuje najkvalitetniju opremu na svetu?!

a zasto bi? Ona odabere coveka sa kojim moze da dobije zvuk koji joj se svidja. A kako ce on to da uradi - to je njegov problem!

Pa svi znaju da Bono iz U2 peva u kontrolnoj sobi sa Shure SM57 koji drzi u ruci!! (na primer...) i mogu da iznajme najskuplji studio na svetu, ali nece , nego iznajme neku dvorani poredjaju iznajmljenu opremu i snimaju tu...

To sto neko ima puno para, ne znaci nista....

DEMONIO 19-01-2008 04:27 PM

I ja bih voleo da vidim te Wavesove u akciji :)

idekius 20-01-2008 03:20 AM

:banghead::banghead::banghead: :confused:
Samo neka ukinu oni vize... naucicemo mi i njih kako i chime treba da rade.
Odose oni u krasni k**tz kad i tamo pocnu da nichu Srpski "eBay Roads" studiji :D

All times are GMT +1. The time now is 08:19 PM.