![]() |
Re: Stigao Poco
Quote:
PoCo zaista sija samo na dodatim plagovima .... VSS3 , DVR2 ( gde sam zaista izgubio interes za bilo koji reverb ispod 2000 e ) MD3 ( ako postoji magicno dugme ..... onda je ovo najblize tome ) Dinamicki eq ( najprecizniji od svega softwareskog ) Virus .... necu da komentarisem .... i slicne stvari ....... tako da PoCO , po meni sluozi kao kluc da za relativno male pare ( npr 400 e za reverb VSS3 ) udjes u klasu hi end reverba ..... i to mozes da ih koristis 4 - 8 u zavisnosti od karte koju posedujes ..... Pozdrav |
Ja imam osnovni paket i koristim samo par efekata sa njega - megaverb, kada mi treba neki realistican prostor (bar 1 ili 2 u mixu); jako mi se svidja i mono delay sa TC-chorusdelay, cesto stavim na dva senda pa napravim stereo; Eq, kompresori - to nisam upalio dva puta u zivotu, izuzev X3 koji uvek koristim u mastereingu, ali samo kompresor sa njega. Takodje, kad mi je neki bitan projekat, a ne nadjem adekvatan native reverb (sonnox, altiverb...) ukljucim demo VSS3, pa posle krpim
|
hmm, ja imam dynEQ bundlovan uz FW verziju, i rabim ga rado. Ostalo nisam ni palio, probao sam megaverb, nije me odusevio nista spram sonnox-a ili probranijeg Altiverba... jel ima bre tu neki muski kompresor da valja? ovih dana ponovo otkrivam LA2A UAD-ov.. suptilan i mekan !
|
Quote:
Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 04:03 PM. |