![]() |
Re: Najljepsi sintevi
Quote:
Ponavljam, Daj Boze da si u pravu, jer bi ga narucio obavezno.Videcemo, mozda se nesto konkretno pojavi na Frankfurtu, na koji ovoga puta SIGURNO idem, pa cu da obavestim.Ako ga "izbace" uzimam ga pa ma koliko kosta, zaduzicu se ako treba... Pozdrav, srecni praznici!!!! |
|
nisam strucnjak, ali po izgledu mi se nekako najvise svidjaju clavie. super je crvena boja.
|
2 Attachment(s)
kad malo razmislim ovaj Waldorf je stvarno zajeban igrac... pa makar i u maketi...
|
1 Attachment(s)
revolucija:yamaha dx 7,roland d-50 sad je sve jedno sta god da sviras nije toliki boooom kao nekad,ipak korg oasys je stvarno vrh.
|
Quote:
|
Quote:
Evo jedna analogija sa automobilskim svijetom: VW ima potpuno neisplativ model Phaeton, ali si moze priustiti tako nesto, samo da bude za kazanje. I da Hrvati misle da Passatom kupuju mali Phaeton. Blofeld ce se prodavati, ali za Waldorf, uz cijenu od 3000 eura, Stromberg nece biti isplativ. Valjda su naucili lekciju. Danas ce im biti jos teze, sa svom tom silom softvera, od kojeg se meni doduse povraca, al objasni ti to ljudima.... Ne bi smjeli ti sintevi kostati vise od 1500-2000 eura. Za 3000 eura mozes kupiti diskretan, analogni, 8-polifoni vco sint poput Jomox Sunsyn-a. |
|
LEba ti, gde stavi ovu igracku medju ove divne insrtrumente:confused:
|
Nije igračka, odličan je za neke manje zahtjevne projekte, jedan od najboljih sintića te vrste s kojima sam radio. A ovdje ipak pričamo samo o estetici.
|
All times are GMT +1. The time now is 10:47 AM. |