Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Skolstvo bi trebalo zabraniti (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20565)

idekius 05-12-2007 06:57 PM

Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 181897)
I "bass gitaru sam pozicionirao malo udesno..." :D

Nisi slusao Shadows-e i slicnu produkciju 60-ih? Kick levo, chinele desno, npr. :)

Tiki the Boyler 05-12-2007 07:25 PM

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 181823)
Kada se cita i komentarise diplomski rad Snimanje rok benda u digitalnoj tehnici DJordjevic Milana treba imati u vidu da je to, zapravo, rad nekoga ko je tek na pocetku ucenja i sticanja iskustva u snimateljskim i produkcijskim poslovima

BROJ INDEKSA: 3/02

GODINA IZRADE: 2007

Viša škola!

Nema šta! Stručnjak!

milanCHE 05-12-2007 07:36 PM

pa valjda za pare koje je dao za "skolovanje",ima slobodan izbor da tura bass gde mu je volja?:) a za dobru naknadu,profesori su uvek radi da progledaju kroz prste.to je valjda trendy.nisam bas neki miksadzija i producent,koliko klavirdzija,ali nisam smeo da prelistam ceo pdf,upravo sam lepo vecerao,nije red da kvarim gusht,a zabudalicu i ovo malo sto sam do sad naucio.
Deki,nemoj uzimati stvari previse k'srcu,zivimo u vremenu u kome nista nije za cudjenje,sta da ti kazem(sad se izvinjavam za mali off topic),bejah pre par dana na sedeljci kod jedne osobe,koja je zavrsila klavir na nekoj skupoj privatnoj "akademiji" kod nas i nikako nisam imao prilike da cujem nesto od repertoara.na moje pitanje da nesto odsvira,odgovor je bio:"ne mogu,imam duge nokte"!a imala ih je sve vreme studija klavira!e,sad, moguce je da se u tim skolama uce posebne tehnike sviranja,ko zna....:wink:

idekius 05-12-2007 07:47 PM

Quote:

Originally Posted by milanCHE (Post 181927)
...na moje pitanje da nesto odsvira,odgovor je bio:"ne mogu,imam duge nokte"!

:rotfl::rotfl::rotfl: Savrshena fora... ubuduce cu i ja tako da se vadim :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Oggy 05-12-2007 07:55 PM

Ja sam se celu srednju vadio na tu foru jer sam svirao klasicnu gitaru (a i da je nisam svirao, verovatno bih poceo, ne bi li imao razlog da ne vezbam klavir... :D )... :)

milanCHE 06-12-2007 01:38 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 181932)
Ja sam se celu srednju vadio na tu foru jer sam svirao klasicnu gitaru (a i da je nisam svirao, verovatno bih poceo, ne bi li imao razlog da ne vezbam klavir... :D )... :)

Oggy,Oggy,bas si i ti "naivan".pa da i ja imam takvu asistentkinju za klavir kao sto je ti imas,ni meni ni na kraj pameti ne bi palo da pomislim na sviranje istog(onu koju su ti ,kako kazes, ostavili u 3 ujutro,pa ste umesto jedne pesme krenuli u ceo album,a ko zna gde je svemu tome kraj,a vidim da i zensku "decu"vise ni ne spominjes(betty boop)....a i sto bi kad osim sto dobro svira klavir,asistentkinja jos i peva.a jel' i kuva?:D gotovo je,gotovo....:wink:

opet mali o.t.i rizik da me banujete,al'nek ide zivot.

a studenti produkcije koje brane diplomske pomeranjem bass-a u stranu i pozadi i sl.madjijama, bi vise mogli sa ovog foruma da nauce,i to for free,nego sto ih uce "razbalansirani" profesori za debele novce.a mozda su gosti-predavaci upravo vaskrsli Shadows-i?:rotfl:hm, ko zna?....
pozdrav

Oggy 06-12-2007 02:20 AM

Quote:

Originally Posted by milanCHE (Post 181978)
Oggy,Oggy,bas si i ti "naivan".pa da i ja imam takvu asistentkinju za klavir kao sto je ti imas,ni meni ni na kraj pameti ne bi palo da pomislim na sviranje istog(onu koju su ti ,kako kazes, ostavili u 3 ujutro,pa ste umesto jedne pesme krenuli u ceo album,a ko zna gde je svemu tome kraj)....a i sto bi kad osim sto dobro svira klavir,asistentkinja jos i peva.

Ostavili je dusmani! I sta sam ja tu trebao da uradim... ? :D

Quote:

a jel' i kuva?:D

Ja kuvam bolje :)

Quote:

a vidim da i zensku "decu"vise ni ne spominjes(betty boop)

Ja ih ne pominjem?!?! :shock: One su mi svakodnevno "na brojnom stanju" u kuci.
Pa kada bi samo jedno morao da biram sta cu raditi, to bi bile one. Sad smo uradili bas novu pesmu. Cist bezobrazluk! :) ("... Kvaaar u mojoj glaviii...")
Takodje i tu pola benda (Tina i Nina) svira klavir bolje od mene, ali isto tako niko ne kuva bolje! :D
Kako stvari stoje, jos malo, pa ce sve same raditi, tako da ja mogu komotno da se prekvalifikujem u "sefa kuhinje" (ajd' nek neko kaze "debeli sef", pa ce da padaju banovi...!)

A tebe Milance nece spasiti ni ona tvoja rakija kojom se sve vreme hvalis, a ne nudis... :)

labrys 06-12-2007 02:27 AM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 181799)
:shock::confused:

Moze li se negde cuti kako je to zvucalo na kraju?

onda, moze li?

LACKY 06-12-2007 05:45 AM

Pazite ljudi, ja se u potpunosti slazem sa vama!
Kada sam u prvom razredu osnovne skole, na izletu, pogodio uciteljicinu cerku kestenom u glavu. Postao sam(iz potpuno pragmaticnih razloga) zestoki borac protiv konvencionalnog nacina obrazovanja.

PS. U to vreme su se u skoli jos uvek dobijale batine, a ako prijavis kod kuce da si dobio batine, e onda dobijes jos jednom.

idekius 06-12-2007 05:51 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 181997)
Pazite ljudi, ja se potpuno slazem sa vama!
Kada sam u prvom razredu osnovne skole, na izletu, pogodio uciteljicinu cerku kestenom u glavu. Postao sm zestoki borac protiv konvencionalnog nacina obrazovanja.

PS. U to vreme su se u skoli jos uvek dobijale batine, a ako prijavis kod kuce da si dobio batine, e onda dobijes jos jednom.

:rotfl::rotfl::rotfl: A uciteljica i njena cerka su verovatno postale zestoki borac protiv kestenja i kestenobacacha. Citav dogadjaj je posmatrao i Igor Starovic, te ponesen time formirao grupu "Divlji Kesten" :rotfl::rotfl::rotfl:

All times are GMT +1. The time now is 03:04 AM.