Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Predlozi i sugestije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=104)
-   -   Oglasi (opet ja) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20454)

silicon science 09-12-2007 01:19 AM

Re: Oglasi (opet ja)

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 180948)
Bice jos izmena u malim oglasima, ova nije jedina.

:cry:

idekius 09-12-2007 06:35 AM

Ne brini... sve izmene se rade u interesu clanstva. I ova sa prestankom postovanja je u interesu clanstva. Ni moderatori, ni admini nemaju nista od toga i sigurno nam nije cilj da nekoga proganjamo "zato sto nam je takav cef"...
Cilj nam je da niko na forumu ne bude povlascen, pa ni brbljivac u odnosu na oglasavaca, dakle da se sprece sabotaze i slicne stvari, da diskusija bude diskusija, a oglasi, upravo to sto im ime kaze... oglasi...

Dakle, kakve god izmene da se dese, svakako nece ugroziti onoga ko npr. prodaje svoje monitore, da bi kupio bolje, ili investirao u pribor za pecanje :wink:

P.S. Ne mogu da verujem da ljude ovoliko pogadja to sto vise nema:

-Koooolll'koooo???? Secikeso!!! 'Si' lood???? Hoces da me dovedes do prosjackog stapa???
Djoka je prosli put, kad je placao sakupljenih 800 kazni za parkiranje, takvu Rosettu 800 prodao za duplo manje od toga sto ti trazis!!! Stidi se i sram te bilo! Ti ces meni tu da trazis xxx eu... kush BRE! Za te pare mogu da angazujem poslovnu pratnju BRE!!! Ja sam BRE gospodin covek, a ne kao oni tvoji...itd... itd... :)

sRce 09-12-2007 06:55 AM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 182414)
"Nikada, ali NIKADA ne kupuj rostilj na kiosku u kojem radi dobra riba!!!"

:rotfl: :rotfl: :rotfl: ... a kad si ti video da dobra riba radi u kiosku...

p.s. ... da nisu slucajno pozuteo... :cry: :cry: :cry:

idekius 09-12-2007 07:07 AM

Quote:

Originally Posted by sRce (Post 182415)
:rotfl: :rotfl: :rotfl: ... a kad si ti video da dobra riba radi u kiosku...

p.s. ... da nisu slucajno pozuteo... :cry: :cry: :cry:

Nisam pozuteo, nego sam pozeleneo od muke... a bas lepa sexy cica... kiosk blizu pozorista... a klopa, uzas...

POsle sam otishao u jedan lokal gde radi neka debela baba... sve izuzev sexy... ali je bar klopa kako valja :wink:

HeatMan 09-12-2007 05:06 PM

jeste samo meni ili svima zabranili postovanje na malim oglasima, na kraju? vidim da ne mogu nishta da chukam tamo..

Oggy 09-12-2007 06:59 PM

Zelis da das oglas ili da pises po tudjem?

Ako zelis da das svoj oglas, a ne mozes, nesto nije u redu, pa se obrati Divineru da to sredi, a ako zelis da pises po tudjem, vrati se na pocetak ovog thread-a, pa citaj

HeatMan 09-12-2007 07:04 PM

aha... ok.. poshto ste diskutovali o tome da li je to pametno ili ne.. ne mogu da odgovaram na oglas.. valjda mogu da pravim.. mada nije ni bitno jer nemam shta da oglashavam, jel? :)

pozdrav

Arthur 10-12-2007 01:31 PM

ja sam misljenja da treba uvesti pravilo od minimum 50-100 postova prethodno na forumu,pa da se nesto prodaje. Kao sto je na benchmarku. Ovako je forum pijaca, sa propratnim debatnim klubom.

OFF 10-12-2007 02:43 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 182519)
ja sam misljenja da treba uvesti pravilo od minimum 50-100 postova prethodno na forumu,pa da se nesto prodaje. Kao sto je na benchmarku. Ovako je forum pijaca, sa propratnim debatnim klubom.

Valjalo bi tako...... Jedna granica za oglasavanje, a druga, puno visa za repliciranje (200, 500 postova, godinu dana clanstva...........)

"7" 10-12-2007 10:57 PM

Bolje je, ako bi se vec uvodile neke granice, da budu vremenskog tipa (da je neko clan xx meseci) ili sl. jer ako to bude broj postova, onda cemo dobiti spamovanje na forumu gde ce ljudi lupetati bezveze samo da bi dosli do odredjenog broja postova

Pozz

All times are GMT +1. The time now is 08:14 AM.