![]() |
Re: Na?i (va?i) textovi
Nema vrdanja
reci na sunce....pardon na katodnu cev ili tft:wink: |
Re: Naši (vaši) textovi
Quote:
|
Quote:
|
Anita, sad si me sjetila jedne moje pjesme koju sam sanjao (vecinu teksta!) i to na dalmatinski (:confused:), iako tako ne govorim! Snimio sam samo demo, a pjeva moj kolega iz benda.
"Na hridi ?ivota" Odnit će me vali daleko od kraja lanterne mi vi?e put neće osvitlit nevera i jugo moj trabakul valja od kada vi?e ti moja nisi. Ka najslaje voće tebe san tija u rajskom đardinu di za me si cvala sa usana tvojih kad otrov san ku?a' da svit bi okrenil ti nisi ni znala. A mogli smo skupa ?ivit ka jedno ka jedna du?a sve dilit na pol, bez tebe ka stari nasukani brod na hridi ?ivota sad jide me sol... Music & lyrics: FrankoPanko |
Quote:
|
Evo i dio mp3 balade "Na hridi života" u obliku najsirovijeg demo-a. Stil: rani Oliver Dragojević (moj kolega ima slucajno takav glas :rolleyes:). Malo smara onaj shugavi loop od BFD-a, ali neka se to pripishe "fenomenu prve verzije", jbga! :D
@ Anita, pjesma ti je totalno fora! Osjećam vibru nekakvog košmara iz polusna! Tko to pjeva? Da li je možda to tvoj ljupki glasić? Ako je, boooogme... cool! |
Kabare Anita:D...Svaka cast:D
|
...nema Anite...sad joj je neprijatno :rotfl:
|
E da Anita lepa ti je pesma....samo imas preveliku gustinu nota na polju i funkciji kontracinela......
A tekst? hmmm? Engleski? ........ima li sta na nasem prlepom jeziku?:wink: Idem jos malo da citam.... A da Frankopanko koji ti ono bas ima strava sustain.... Anitina pesma jest malcice kabare al samo zato sto je od svinga i slicnih ritmova amer stvorio stereotip za kabare i mjuzikle....tako da mi sugestivno to ....tj odma nas asocira na film i predstave ...show....ili crtani tom i dzeri...:rotfl: Ova frankova pesma je super malo festivalska ali ona prosla mi se bas svidja... P.S Inace slusam sve i svasta:rolleyes: A komponujem ne bas toliko razno koliko i slusam, od svakog naucis |
@ Korenjak, pa pjesme i radim za festivale. Nekad davno sam ih imao stotine i stajale su u ladici:(, onda sam odlucio da ukljucim "tekst filter" cim napisem novu pjesmu, znaci, prolazi ili ne prolazi! Sad imam dosta manje pjesama ali su gotovo sve na festicvalskim cd-ima. Jbga, treba pocet ubirat plodove svog dugogodisnjeg rada! 8-)
|
All times are GMT +1. The time now is 12:58 AM. |