![]() |
Re: Van Gogh - MTV Adria
Quote:
|
Quote:
:rotfl: :rotfl: ... e idi bre... :rotfl: ... taman sam uzeo gutljaj kafe i zamalo da zavrsi na monitoru |
Quote:
Cestitke! :beer: |
Quote:
|
:& :-&
|
Pobeda Van Gogha je pobeda muzičke industrije. Da pojasnim, reč je o grani globalističke privrede u kojoj je cilj da se ljudima ispraznim tekstovima i ispeglanom, frigidnom digitalizacijom audio signala ispira mozak. Za mene lično muzika tog beogradskog novokomponovanog ?minkera ima istu te?inu poput reperskih mantranja crnaca iz Bruklina sa dva razreda osnovne ?kole i ?ivotnim pričama koje levitiraju između prostrelne rane i sudbine makroa... Kulturolo?ki, razdaljina između svadbarske pevaljke i Đuleta ne postoji. Naravno, ne ka?em da su muzičke lučono?e svi oni koji su svojim ?ivotima platili doslednost ideji, ali, ljudi, ako Boga znate, čuvejte svoje u?i. To je jedini način da sačuvate svoj ukus i svoju pamet. Nije sve ?to "zvuči" dobar zvuk. Umetnost je vrlina usamljenosti.
|
zelis li da kazes da jedino pljuvanjem muzike koja nema svoju artisticku tezinu covek moze da sacuva svoj ukus i pamet? ili izolovanjem od istog? hm. ne bih se slozio.. evo duboko verujem da sam privatno sacuvao svoj ukus koji nema doticnih tacaka sa pomenutim novokomponavnim beogradskim sminkerom (!?) .. trenutno ponovo otkrivam prvi album Tool-a, poslednji album Sofa Surfersa, a i Knife mi jos uvek curi na usi cim ubodem sluske u mobilni i podjem napolje.. a i dalje imam neku pristojnu rec za pobedu gorepomonutog beogradjana na MTV Adriji
btw, pre neki dan sam pokusao da odgledam tu scenu, njegovog primanja nagrade, i iako sam se drzao za palac, nisam uspeo da ne promenim kanal posle 7-8 sekundi.. vaistinu degutantno |
Pa jeste specifična situacija, ako napi?em da mi nije drago ili da me boli uvo, onda ispadam "Zavidljiv" i "negativan" i ne radujem se ?to kolega dobija nagradu, ne po?tujem objektivno veliki ulo?en rad Đuleta da postane to ?to je postao itd, a ako napi?em da je super ?to je dobio, onda negiram "objektivan" "kvalitet" njegovog rada koji je često nije izgledao vođen artističkim porivima već nečim drugim, pa onda činjenicu da je moguće snimiti najlo?iji album u karijeru i dobiti presti?nu nagradu iz nekih drugih razloga, i jo? neke druge stvari o kojima nećemo.
Pa onda bolje ćutati i ne post-ovati ni?ta na forumu :D Kao ja na primer! :da: |
Quote:
|
Quote:
Kao sto je vec pomenuto konkurencija im je bila nikakva. Nedavno sam gledao onaj dokumentac sto su sami snimali, ono ponasanje sa "red carpeta" mi je smijesno, "JeJeJeJeJe" i sta ja znam. Al bolje i oni da se slusaju nego TurboFolkShit. |
All times are GMT +1. The time now is 01:09 AM. |