Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20116)

roginator 01-11-2007 11:35 PM

Re: RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!!

@*clusterChord
kao prvo SVE JE RECAPIRANO....mislim da ja o tome stvarno sto se tice mci SVE znam..pobogu promjenio sam 3600 capsa u pultu ...ukupno 6000 dijelova :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: i :banghead:

kao drugo Kahfa her Babich mozda vec shutra sam do tebe u khvartu

boggy 02-11-2007 06:48 AM

Quote:

Originally Posted by clusterchord (Post 177407)
samo moje misljenje - mozda ste trebali odmah radit racun za varijantu 3U, 2kanala.

Pa mogli smo, samo cemo onda uci u cenovni rang koji je relativno nedostupan vecini... mada gledajuci ponudu vrhunskih "channel-strip" sprava... hm... opet moze biti pristupacno... nisam pametan.
Quote:

jer je puno funkcionalnije - onda se moze koristit i za tracking, a i za neki mali mastering - jer MCI imaju line ulaz (-4dBU) pa da se propici miks kroz trafoe za malo saturuacije plus pasiv/aktiv EQ. drugo puno nas snima sinteve stereo.. itd itd.

slazem se...
Quote:

ovako 4 rack space-a za 2 kanala.. mnogo veliko.

kako god... razlika je ipak samo 1U... licno mislim da cilj (uciniti dostupnim MCI 500c micpre/eq vecini zainteresovanih) opravdava ovaj kompromis.... i to je neko moje misljenje.

Takodje, ovakva koncepcija chini celu akciju najpovoljnijom... najvise zato sto nemamo i "ovu" i "onu" varijantu, nego samo jednu. Uvodjenjem obe varijante poskupeli bi svaku ponaosob, jer je ovo ipak akcija ogranicenog karaktera... nema tih modula bas preterano mnogo.
Quote:

.... moram jos s roginom popricati..

Slazem se :)

pozdrav

bogi

DEMONIO 02-11-2007 08:55 AM

rogibogi :) o kojoj kolicini zapravo govorimo? :)

roginator 02-11-2007 08:58 AM

koliko ti treba :)

koliko platis toliko ces dobit :)

bez ljutnje ali ovo mi je gluuuupo pitanje... pa ne radimo ovo za 2-3 komada ima toga vise!!!!!

DEMONIO 02-11-2007 12:35 PM

hahah... nisam ni mislio da ce biti tek par komada, nego bogy rece
Quote:

jer je ovo ipak akcija ogranicenog karaktera... nema tih modula bas preterano mnogo.
pa ono cisto da se informishem.

Hmm... zivo me zanima kakav bi se zvuk dobio provlacenjem nekog mixa kroz 2x 500c :)

boggy 02-11-2007 12:44 PM

Quote:

Originally Posted by DEMONIO (Post 177468)
hahah... nisam ni mislio da ce biti tek par komada, nego bogy rece pa ono cisto da se informishem.

......

Nisam se dobro izrazio... mislio sam da kazem da ih nece biti na hiljade :)

Mada, poznajuci roginatora.... hm... :mrgreen: :da: :rolleyes:

pozdrav

bogi

OFF 02-12-2007 10:42 PM

momci, kad ovo moze da se testira?:)

All times are GMT +1. The time now is 04:36 PM.