Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=109)
-   -   Jarre-ov mauzolej (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20115)

sRce 01-11-2007 05:27 PM

Re: Jarre-ov mauzolej

2 Attachment(s)
Evo jedne poslastice za Fischek-a i kompaniju... J.M.Jarre Studio 1990.

...polica sa CD-ima.... Donji red, treci disk....:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
... morao sam da uvelicam i okrenem da se bolje vidi...

p.s. Hehe to mogu samo ja da vidim...:rotfl: Nemoj samo da kazete da je to ok i da voli da ga slusa :rotfl: :rotfl: :rotfl:

roginator 01-11-2007 06:55 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 177349)
Sve vreme te zamisljam kako poziras na reklami za Elseve shampon ...... i umirem od smeha :rotfl: :rotfl: :rotfl: , kakva bi to sjajna reklama bila :D

Pozdrav

hhehe pa ja bi prije mogao reklamirat neki gurmanski proizvod ....recio salame i sl...kako mixam i jedem :rotfl: :rotfl: :rotfl:

mada ja zamisljam Srce kako mota palacinke i pritom svira neki NEW AGE ;) na JV 1080 a kroz scenu prolazi mrak snajka :D :D :D ....

slowstar 02-11-2007 01:31 AM

Razmisljao sam se vise puta, da angazujem neku lepo "razvijenu" i "nogatu" snajku, da sedi u fotelji kod mene u prog. room-u, al' da ima dugacke, negovane nokte, kako bi mi otvarala celofanirane omote od CDa i DVDa (minic obavezan-naravno) Eh, ti pusti snovi...
(mislim - ozenjen sam):( :( :(

sRce 02-11-2007 06:41 AM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by roginator (Post 177361)
mada ja zamisljam Srce kako mota palacinke i pritom svira neki NEW AGE ;) na JV 1080 a kroz scenu prolazi mrak snajka :D :D :D ....

... i palacinka ispada iz usta hahah :rolleyes: ...to bi bilo toooo :da: :da:

p.s. ...e da...cuo sam da onaj tvoj MCI pravi stra$ne palacinke... :mrgreen:

http://www.gastronaut.hr/recept.asp?id=855

...malo off topic ... al' slatko u pm...

milos 03-11-2007 03:36 PM

Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 177325)
Milose, slazem se sa tobom uglavnom, ali ipak mislim da je covek, tj. muzicar, kompozitor (ako se to racuna pod "covek") taj koji treba da "udahne dusu" svoj toj skalameriji, pa bila ona analogna ili digitalna, a dobro se secam koliko su mi duse "pojeli" ti analogci (MOOG ARP OBERHEIM pa i ROLAND donekle)
sa stimovanjem, malom ili nikakvom polifonijom, nedostatkom "pamcenja" patcheva i tako dalje, a o kvarovima i cudnom ponasanju, tzv "vesticama" da i ne govorim.
Moram da ti priznam da mi je najzalije u zivotu sto nemam Jupiter 8, a ostalo sam lako "prezalio" pa cak i moj ljubljeni ARP Odyssey, koji sam svojevremeno mnogo, mnogo voleo (onaj sa dugmetom, ne kasniji sa PPC kontrolerom)mada mi on uglavnom nije pravio probleme za razliku od MOOGa i OBERHEIMa koji me izludese potpuno...

Ma razumem te i ja , od prednosti analoga mozes da izdvojis jedinstven zvuk i fizicki interfejs a mana ima 3 puta toliko i treba da stoji na svakom sintu sticker "samo za mazohiste" :D :banghead: ....:(
Ima tu neke lepote kada radis svoj patch od nule ili makar oblikujes zvuk po svojoj zelji ....
Tesko mogu da zamislim npr. Vangelisa na modularu iako ima u kolekciji Arp 2500(ajd dobro on nema klasicne patchchords ali je ipak modular) i Moog System 55 ...
Covek se dostao drzao preseta sa CS80, Roland VP330,kasnije i rompleri tipa Korg 01w,JD 800 ....
Da se razvoj analognih sintova zadrzao na modularima, imam utisak da bi Vangelis presao na orgulje i da bi se opasno priblizio Bachu u tom domenu ;) :da:

milos 03-11-2007 03:39 PM

Quote:

Originally Posted by sRce (Post 177351)
Evo jedne poslastice za Fischek-a i kompaniju... J.M.Jarre Studio 1990.

...polica sa CD-ima.... Donji red, treci disk....:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
... morao sam da uvelicam i okrenem da se bolje vidi...

p.s. Hehe to mogu samo ja da vidim...:rotfl: Nemoj samo da kazete da je to ok i da voli da ga slusa :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Oko sokolovo :D
Ma to se on uci od najboljeg....:mrgreen: :rotfl: ;)

Don Solaris 03-11-2007 07:44 PM

U čemu je fazon sa vangelis cd-om?

Dajte objasnite seljanu!!! :(

All times are GMT +1. The time now is 07:43 PM.