![]() |
Re: Jarre-ov mauzolej
2 Attachment(s)
Evo jedne poslastice za Fischek-a i kompaniju... J.M.Jarre Studio 1990.
...polica sa CD-ima.... Donji red, treci disk....:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ... morao sam da uvelicam i okrenem da se bolje vidi... p.s. Hehe to mogu samo ja da vidim...:rotfl: Nemoj samo da kazete da je to ok i da voli da ga slusa :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Quote:
hhehe pa ja bi prije mogao reklamirat neki gurmanski proizvod ....recio salame i sl...kako mixam i jedem :rotfl: :rotfl: :rotfl: mada ja zamisljam Srce kako mota palacinke i pritom svira neki NEW AGE ;) na JV 1080 a kroz scenu prolazi mrak snajka :D :D :D .... |
Razmisljao sam se vise puta, da angazujem neku lepo "razvijenu" i "nogatu" snajku, da sedi u fotelji kod mene u prog. room-u, al' da ima dugacke, negovane nokte, kako bi mi otvarala celofanirane omote od CDa i DVDa (minic obavezan-naravno) Eh, ti pusti snovi...
(mislim - ozenjen sam):( :( :( |
1 Attachment(s)
Quote:
p.s. ...e da...cuo sam da onaj tvoj MCI pravi stra$ne palacinke... :mrgreen: http://www.gastronaut.hr/recept.asp?id=855 ...malo off topic ... al' slatko u pm... |
Quote:
Ima tu neke lepote kada radis svoj patch od nule ili makar oblikujes zvuk po svojoj zelji .... Tesko mogu da zamislim npr. Vangelisa na modularu iako ima u kolekciji Arp 2500(ajd dobro on nema klasicne patchchords ali je ipak modular) i Moog System 55 ... Covek se dostao drzao preseta sa CS80, Roland VP330,kasnije i rompleri tipa Korg 01w,JD 800 .... Da se razvoj analognih sintova zadrzao na modularima, imam utisak da bi Vangelis presao na orgulje i da bi se opasno priblizio Bachu u tom domenu ;) :da: |
Quote:
Ma to se on uci od najboljeg....:mrgreen: :rotfl: ;) |
U čemu je fazon sa vangelis cd-om?
Dajte objasnite seljanu!!! :( |
All times are GMT +1. The time now is 07:43 PM. |