Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Synthesizer Ambient Music (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19953)

sRce 14-11-2007 11:13 PM

Re: Synthesizer Ambient Music

Quote:

Originally Posted by AVaX (Post 179420)
Majstore hvala na savetima.
Ipak, siguran sam da nisi cuo moje radove, pa je neprikladno pricati o kli$eu.

Majstore, verovatno nisam cuo tvoje radove, a nisam ni spominjao tvoju muziku vec uopste sta treba uraditi.

p.s. vidim da zivimo u istom gradu... pa mogli bi popiti (ambijentalnu :da: ) kaficu nekad...

sRce 14-11-2007 11:33 PM

Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 179454)
Mozda cu, u ovo malo godina sto stoje ispred mene, smoci snage (ne fizicke, jos je imam - nego psihicke) da pokusam da uradim jedan ili dva CDa
neke "ambijentalne" ili kako se vec zove muzike, ali ni tu nisam preterani optimista...

Slowstar, GLAVU GORE !!!

Starija generacija je nesto bar i osetila u zivotu (crven paso$, lepa primanja...), sta da kazu ovi ljudi koji 80% (ako se ne varam) nisu nigde bili... osim u Bugarskoj na letovanje i u povratku u "Metro"... a kako stoje stvari jos duzi niz godina u ovoj zemlji nece biti bolje (surova realnost).

Glavu gore i nemojte da ste pesimisticki raspolozeni prema svemu...

p.s. Stvari koje nemozete da promenite - ne komentari$ite ih !!!

Malo-mnogo off topic ali morao sam...

AVaX 14-11-2007 11:38 PM

@sRce

OK, sta god da si hteo da kazes,verujem da je bilo dobronamerno, a posto si me citirao i obracao se drugom licu jednine, to ipak upucuje na mene, zar ne?
Nebitno je....
Uzgred, moju muziku sigurno nisi cuo, jer kao sto sam rekao, time sam se bavio kao klinac, pre 14 godina!

Kafica moze, ali ovog puta bolje turska nego ambijentalna! :wink:

sRce 14-11-2007 11:41 PM

Quote:

Originally Posted by AVaX (Post 179481)
Kafica moze, ali ovog puta bolje turska nego ambijentalna! :wink:

Ma nije problem... :da:

MHz 15-11-2007 12:57 AM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 179422)
Pogresi covek...:grin:
Ja nisam ni znao za njegov nastup:banghead: :banghead: :banghead:
Gde? Kada?

Taj album mi je jedan od omiljenijih..
Bio koncert u oktobru, u Domu Sindikata..bilo je 'van ovog sveta'.. nestvarno..

AVaX 15-11-2007 01:31 AM

Evo , posto je Milos trazio da okacim...
Znaci, ovo su radovi iz moje rane mladosti (eh), pa za mene imaju neku subjektivnu vrednost.
Bitno je ponovo spomenuti da je sve radjeno na klavijaturi Korg X3, u njenom internom sekvenceru, sa (uglavnom) mojim bojama,i da je onda sve to jednostavno direktno snimljeno na, ni manje ni vise, nego obicnu audio kasetu!
:)
After rain

Sunset tune

The Comet

Whale

sRce 15-11-2007 01:48 AM

hehe imam i ja numeru koja se zove After the rain... nemoj posle da ispadne da je maznut naziv :da:

preslusao i najvise mi se dopao "Sunset tune" ...odlicno...

idekius 15-11-2007 04:45 AM

Izvinjavam se na offtopicharenju, ali topla preporuka za film "Before the Rain"... sa Radetom Sherbedzijom... vredi videti, a i chuti... muziku je radila Makedonska grupa "Anastasia"... sjajno....

AVaX 15-11-2007 11:12 AM

Quote:

Originally Posted by sRce (Post 179503)
hehe imam i ja numeru koja se zove After the rain...

Ajde okaci da cujemo...

SHIVA 15-11-2007 02:16 PM

Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 179454)
....sada bi voleo da mi neko pametan objasni
KAKO TO DA IZVEDU PROIZVODECI "AMBIJENTALNU MUZIKU" koju ja licno bukvalno OBOZAVAM, kao i neke slicne zanrove. Priznajem svima, celog zivota sam ceznuo da radim instrumentalnu, Ambijentalnu, filmsku, i vec kakvu muziku, a bio sam PRISILJEN da se potucam po festivalima...

tko te prisiljavao? Osim ukoliko te doista netko drugi nie prisiljavao vjerujem da je to zapravo bila tvoja odluka. Dakle prisilio si sam sebe. Izabrao si ono shto si htio. Ochito si htio prvenstveno plachu, sigurnost, telefon, kadu... pa si tome i dao prednost. No previdio si ochito... zashto bi te itko plachao da radish ono shto se tebi svidja? Ljude uglavnom plachamo da nam obave poslove koje se nama ne da radit dok se mi bavimo nechim zanimljivijim ili barem unosnijim.

All times are GMT +1. The time now is 01:08 PM.