![]()  | 

Re: Vasil Hadzimanov Band 3 

e Max, chujem Aleksandru Radovic kod tebe i setim se da sam se oduvek pitao 
	(pored :" hmm, ko je uradio ovo...bash je svetski " ) kako si bass linije uradio , jel svirana bass gitara , poshto zvuchi realno ili realni semplovi...ili pak bass guitar loops...  | 

Odsviran na klavijaturi .... preko trilogy ...... 
	Pozdrav  | 

A ko je odradio aranzman,posto sam skontao da si ti radio mix?Svidja mi se taj fazon... 
	 | 

Ja i moj prijatelj smo i kompozitori i aranzeri ....... ( odakle si skapirao da sam radio samo mix ?:rolleyes:  ) :)  Posle je Aleksandra dosla i izmenjala pevacku liniju .... 
	Pozdrav  | 

Stvarno ne znam...vuklo se to po postovima,pa vise ne znam ni sta je sta...:) ...Stvarno kulturno i elegantno odradjena stvar...svidja mi se taj neki pop/house fazon koji gura Aleksandra...postoji jos jedna pesma koja mi je "zapala za uvo":D  a na slicnu foru,od Sase Kovacevica i mislim da se zove "Ne umem sa njom"...taj fazon...da nisi i tu mozda upleo prste?:rolleyes: 
	 | 

Quote: 

Pozdrav  | 

1 Attachment(s) 

Evo nasao sam jos par ...... Trubu i perkusije smo snimali ovako ..... 
	 | 

1 Attachment(s) 

Gornja slika pokazuje ozvuucavanje trube kada nisu svirane perkusije ...... a u jednoj agresivnijoj pesmi smo snimali i perkusije i trubu , tako da je truba morala u sobu sa bubnjevima ..... to smo resili ovako ...... 
	 | 

Studio mnogo jako izgleda.......:rolleyes: 
	 | 

Quote: 

k'o pravi! A?  | 
| All times are GMT +1. The time now is 04:55 PM. |