![]() |
Re: Vasil Hadzimanov Band 3
e Max, chujem Aleksandru Radovic kod tebe i setim se da sam se oduvek pitao
(pored :" hmm, ko je uradio ovo...bash je svetski " ) kako si bass linije uradio , jel svirana bass gitara , poshto zvuchi realno ili realni semplovi...ili pak bass guitar loops... |
Odsviran na klavijaturi .... preko trilogy ......
Pozdrav |
A ko je odradio aranzman,posto sam skontao da si ti radio mix?Svidja mi se taj fazon...
|
Ja i moj prijatelj smo i kompozitori i aranzeri ....... ( odakle si skapirao da sam radio samo mix ?:rolleyes: ) :) Posle je Aleksandra dosla i izmenjala pevacku liniju ....
Pozdrav |
Stvarno ne znam...vuklo se to po postovima,pa vise ne znam ni sta je sta...:) ...Stvarno kulturno i elegantno odradjena stvar...svidja mi se taj neki pop/house fazon koji gura Aleksandra...postoji jos jedna pesma koja mi je "zapala za uvo":D a na slicnu foru,od Sase Kovacevica i mislim da se zove "Ne umem sa njom"...taj fazon...da nisi i tu mozda upleo prste?:rolleyes:
|
Quote:
Pozdrav |
1 Attachment(s)
Evo nasao sam jos par ...... Trubu i perkusije smo snimali ovako .....
|
1 Attachment(s)
Gornja slika pokazuje ozvuucavanje trube kada nisu svirane perkusije ...... a u jednoj agresivnijoj pesmi smo snimali i perkusije i trubu , tako da je truba morala u sobu sa bubnjevima ..... to smo resili ovako ......
|
Studio mnogo jako izgleda.......:rolleyes:
|
Quote:
k'o pravi! A? |
All times are GMT +1. The time now is 12:27 PM. |