![]() |
Re: sm pro audio adda 192 ????
Quote:
Quote:
Quote:
Pa... pre ADC i posle DAC .... UVEK ide analogni pojacavac - buffer - dodatni chip najcesce... Jako malo ih ima (buffer cipova) koji mogu da se mere sa ovim Cirrus Logic proizvodima,... i da im ne pogorsaju karakteristike.... po pravilu su skupi.... nekada i skuplji od samih konvertoriskih cipova.... znaci... daleko smo od toga da se dobar DAC i ADC ne moze "pokvariti", ako je dobar... po pravilu je suprotno... a pored ovog navedenog... ostaje jos i napajanje i clock managment koji dodatno mogu pogorsati kvalitet ADC i DAC cipova... toliko da se ne mogu ni prepoznati. pozdrav bogi |
Quote:
|
Quote:
jel ima swissonic neki sajt koji radi? dali ima na forumu jos ljudi koji su imali ove konvertore? |
Quote:
Jako dobri i jako jeftini. Koliko se meni cini, negdje bi ih stavio u klasu s RMEom. Ali ne bolje od RMEa! To je firma koja je propala. Krenuli su pod imenom MusicNet, zatim su htjeli prolaz na americko trziste pa su promijenili ime u Swissonic, i onda u nekoj fazi propadanja ih je kupio Sonorus pa se ista sprava moze naci i pod njihovim imenom. Ima ih u nekoliko studija tu u Zagrebu gdje sam ih prvi put cuo, i onda kad su mi naletili odma sam ih uzeo. Ne znam ti puno reci o njima. Ulazni konverter (AD) ima u sebi clock ali ga ja do sada nisam probao kako radi. Odi na google i gearslutz potrazi, modeli su AD24 i DA24 (ulazni i izlazni, svaki sa 8 kanala)... |
Quote:
ima li ih polovnih? pozz. |
Quote:
Nije tajna! Izlazni MusicNet DA24 1300kn (cca 170 eura) na ebayu Ulazni Swissonic AD24 2000kn (cca 280 eura) preko oglasa Realna je zapravo cjena ovog ulaznog, a za izlazni sam imao vise srece nego pameti. Ipak su to osam kanalne sprave... |
All times are GMT +1. The time now is 03:14 PM. |