![]() |
Re: Reason 4
da se nadovezem na mog drugara laga: usrali su automatiaciju(da ne objasnjavam sta tacno mislim, mrzi me) i skinuli neke bitne stvari, mene je razocarala je 4-ka, nisam ocekivao promene na losije vec na bolje... jako malo rechi hvale imam.
|
nebitno je koji se sekvencer koristi vec sta se napravi.....i svako radi tamo gde mu je lepse i zabavnije.....danas je zvuk na svakom sekvenceru pristojan....ko tezi nekim vecim standardima...taj neka ulozi u outbord.....jer nije sad velika razlika izmedju sekvencera ponaosob..tek kad se mix prenese na desk sa kvalitetnim outbordom oseti se poboljsanje...ovo ostalo su takve nijanse, da nema potrebe polemisati...
cinjenica je da je u cubase-u dosta komfornije raditi sa audio fajlovima....i da vst nudi daleko sire mogucnosti....isto tako se zna da je logic zakon kada je midi u pitanju...i svi oni sa 256mb rama nemaju drugog izbora nego reason.. tako da je to stvar izbora nacina rada... |
Gde mogu nabaviti (kod nas) novu verziju? Moze i na verbatim diskovima:D
|
Quote:
pravilnik o pirateriji |
Sorry, na brzinu sam pisao, nije mi ni palo na pamet..
|
znate da su su Prodigy i Chemical Brothers zavisni od Reason i Live-a?:) :) :)
|
Quote:
|
ALWAYS OUTNUMBERED, NEVER OUTGUNNED :rolleyes:
|
Quote:
however... prodigy je imao ugovor o promociji sa propellerhead-om i otkad je ugovor istekao prodigy vishe slabo spominje reason. Ne nasjedajte na marketinshe trikove. To shto Jordan nosi Air Nike ne znachi da su to najbolje tenisice... to samo znachi da mu je Nike platio 30 MILIONA dolara da godinu dana nosi Nike tenisice i hvali ih na sva usta. Jedno je cjeniti reason zbog kvaliteta koje definitivno ima, a drugo je biti naivan i koristiti reklamnu spiku kao argument u raspravi ;) |
All times are GMT +1. The time now is 03:01 PM. |