Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Gitarska Produkcija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=108)
-   -   Line 6 tones/programs/patches razmjena (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19534)

LAMPASH 14-01-2008 09:04 PM

Re: Line 6 tones/programs/patches razmjena

Pa jel' ima jos neko ovde nesto od LINE6?Nemojte da se stidite:)
Dajte presete.Ima li neko dobar clean?Ja nisam uspeo da napravim zadovoljavajuci clean,svi mi zvuce nekako ravno i sinteticki.

buzUki 25-01-2008 07:18 AM

ma ja clean-ove teram uglavnom iz Amplitube-a ili nekog guitar riga...podovi clean-ovi su nekada dobri za neshto,ali takodje su prilikom snimanja cesto se bar meni pokazali kao neupotrebljivi...

LAMPASH 02-02-2008 01:42 AM

Buzuki,mozda nije problem u Line6-u vec u nasim gitarama:)

Mitjovan 02-02-2008 03:47 PM

U nama definitivno! :D

Mene uvek smrači kad čujem nekoga, sa stranih foruma uglavnom, ?ta je napravio sa Line 6 i DFH Superior-om (istu postavku i ja koristim ?to se tiče gitare i bubnja).

I onda kad mi ne?to ?to sam uradio dobro zazvuči, ili kad hoću da kukam zbog lo?e opreme, samo se pokrijem u?ima! :D

blags 08-07-2008 11:50 PM

5 Attachment(s)
Elem dakle mali radojica dobio internet i te stvari:)
Evo pa probajte vidite sta vam odgovara posto je u pitanju bruka preseta.

i jos.

jos malo.

mmmm da.

Eto to je to.Ovo nisu moji preseti vec preseti koje sam skinuo sa neta.Ima ih zaista puno,za neke presete su potrebni add-on model packovi koje ja naravno nemam ali cu ih imati valjda u dogledno vreme.Eto toliko od mene.

LAMPASH 09-07-2008 06:06 PM

1 Attachment(s)
Hvala ti na ovolikoj zbirci preseta:) ali uvek ima to "ALI".Naime,veliki broj preseta gearbox nece da mi loaduje:confused: u cemu moze biti problem?Da nije to sto i dalje koristim gearbox v2.0 a ne verziju 3?Pomagajte:banghead:
Evo i slicice:

blags 09-07-2008 07:34 PM

Znao sam da sam nesto zaboravio,al` oprostite mi kada sam upload-ovo presete bilo je gluvo doba noci a ja sam malko bio "precizan".Sad kad sam dosao sebi vidim da uopste nisam napomenuo da je potrebno skinuti noviju verziju Gearboxa sa line6 sajta.:banghead:Ja koristim verziju 3.64 i nemam vise problema sa load-om preseta,a imao sam ih indeticne kao i ti Kirk.Sorry jos jednom.:)Nadam se da cete svi uspjeti naci nesto za sebe u ovoj gomili.

LAMPASH 09-07-2008 09:03 PM

Ma nema potrebe da se izvinjavas,nisi ti kriv sto mene mrzi da downlaoadujem noviju verziju GEARBOX-a.Dobro je sto je problem samo u tome,prvo sam mislio da mi nesto skripi oko kompa.
Pozz!

OFF 09-07-2008 10:30 PM

Hvala puno!
Ja sam imao verziju 3.01 i nije glavio, ali neke nije hteo da ucita, jednostavno ih ne vidi. Sad je sve ok :wink:

All times are GMT +1. The time now is 05:28 AM.