![]() |
Re: Zvucna + Mic + Preamp
Quote:
ovdje ne govorimo o boljoj opremi nego o B2 i C4000B... i mislim da uopce nisi u pravu da je B2 bolji 3 svjelosne godine nikako a to će svi povrditi siguran sam. A sto se tice upita za kupnju slazem se sa gore postom Mbox2 + rode= super za tu lovu |
losi su to micovi matori
|
Quote:
kako god, sa c4000 nisam nikad dobio nista cime sam bio zadovoljan, a sa B2 (pa cak i sa B1) jesam i to tako da se ne primecuje razlika izmedju mog, mnogo skupljeg lanca i onoga sto sam dobio sa B2. Ne kazem da je zvuk idealan, ali se moze dobiti zadovoljavajuc rezultat, ako znas sta radis. |
Radio sam sa c4000b dosta dugo.Poprilicno kosta kako zvuci.Nista bolji od B2
|
BEHRINGER B2 PRO ? ? ? ?
to je g***o kako vec njegovo ime kaze od 145.-evra netreba nikako raditi ako nije Mic od MIN 1000.-evra BRAUNER ..C 414 ..Neumann ..itd.. sve ostalo su samo MUKE ZIVE Hoces nesto a nemozes Nema Zanata BEZ ALATA bilo i ostalo .....znam iz iskustva.... |
lepo decko rekao:
Budzet neka bude nekih 500e. a ne 50.000e... znaju ljudi sta je dobro.. uglavnom ono sto je skupo, ali nisu ovde sve profesionalci, ima zaljubljenika u muziku, onih koji ne vracaju novac ulaganjem u opremu nego se muzikom bave zarad nekih "visih ciljeva", pa pokusavaju da za minimalne novce kupe optimalnu spravu ili ti sto bi po novinama rekali BEST BUY. pozdrav |
da 100% si u pravu..
ali kazem samo mislio sam da sa nekom jeftinom orpemom moze dobiti dobar rezultat. (moze solidan demo snimak recimu) al nesto nije moglo ;-) Pozz |
Ne slazem se da B2 bas nista ne valja.. Ja ga koristim i bas sam zadovoljan.. Probao sam Perception 200 i odgovorno tvrdim da pored B2 mozete da ga bacite u kantu ( ili ja nisam dovoljno strucan da radim s njim )... Sad treba da stigne Amethyst, pa ce verovatno on imati primat..Elem, mislim da nema svrhe uzimati vrhunski mic bez vrhunskog preampa i jos nekih preduslova cak i bitnijih od preampa, kao sto su gluva soba i dobro odradjena akustika kontrolne sobe. Na B2 dobro zvuce muski vokali, saxofon i opasno zvuce violine.. Toliko o onome sto ja mogu da kazem :)
|
E,da, ja inace imam M-audio Fast Track Ultra , tako da i nju toplo preporucujem, mada zna ponekad da me iznervira jer se karta sama ugasi na par sekundi ( ali to se jaaaako retko desava ).. :)
|
Quote:
Nemoj me shvatiti pogresno, no hard feelings, ali se apsolutno ne slazem sa ovim.. Ja mislim da su ushi glavni alat, kao znanje koje se stice iskustvom.. I ja bih voleo da imam U87, Brauner Pantheru i ostala ludila. Narucio sam Amethyst jer sam koliko-toliko sredio prostor za snimanje inace mislim da je sve van toga bacanje para u vetar.. Nadam se da cu dogurati jednoga dana do kolekcije mikrofona od ~7-8 K eura i outboarda koji vredi bar isto toliko, a dotle cu uciti postepeno na manje skupim igrackicama :) |
All times are GMT +1. The time now is 03:09 PM. |