![]() |
Re: Koji Je Vas Najveci Uspeh U Muzici ?
Quote:
Izvinjavam se Zoranu sto sam pomenuo da je sjajno sto je uspeo u zivotu i posle one lose epizode sa njegovim delom - Brazil ( bebi dol ) Postovanje za Zorana on je ipak uradio vise od svih nasih remixera zajedno chini mi se ! ( osim sto je uprskao sa CECOM i tim albumom ) koga to ne bi razocaralo , ipak ovo nije forum izvodjacha Narodne Muzike ? Ne znam ... samo kazem svoje misljenje ... forum je. |
ajmo samo polako.. prvo, tvoj nastup je, blago receno, neubicajen u ovako tesno povezanoj zajednici, naviknutoj na odredjenu dinamiku komunikacije i neku hijerarhiju... no to nije nista strasno, meni je vise zao sto su ljudi brze bolje krenuli da se takmice u cinizmu i slicnim manifestacijama svoje neblagonaklnosti.. Malko apelujem na mirnu nam zajednicu da se strpe i puste covek da se adaptira.. Cak je i meni bila iritantna ova poplava misli od novoga nam clana... ali ubedjen sam da ima najbolju nameru i da ce vrlo brzo uci u tokove komunikacije na forumu.. A tebi Sasha apelujem samo na malo strpljena i takticnosti, ima ovde minskih polja od sujeta i slicnih stvari..
Dakle, dobrodoshao na forum! Tema zapravo i nije tako losa sama za sebe, cini mi se da upravo na GS ima slicna cela soba ... gde se ljudi zale i hvale kako im ide.... evo meni ide odlicno, zavrsio sam do sada najtezi projekat u mojoj skromnoj muzickoj karijeri, i uskoro krece put prodavnica PGP-a.. Angazovan sam na drugom poslu koji je za sada najbolje placen rad koji sam radio, a imam i puno nekih ponudica i interesovanja.. Sto je najlepse, sve vise i bolje privatno komuniciram sa veteranima foruma, sto mi pricinjava veliko licno zadovoljstvo... Oficijelno najveci uspeh do sada su mi dva izdanja za francusko trziste - Beogradski roots-reggae bend F.C. Apatride utd. koji su u poslednje dve godine izdali dva albuma za jedan od najjachih reggae label-a u Francuskoj, MakaSound..Oba albuma sam kompletno snimao i mixao, iako glavne producentske zasluge idu frontmanu benda Abdulraheem Kheirawiju, koji je svojom veoma specificnom i preciznom idejom o zvuku benda prosto odusevio francusku muzicku javnost, iznenadivsi i mene. Sto mi je, naravno, bila najveca cast, da radim sa tako specificnim umetnikom. ljudi, slobodno pucajte, nije to tako lose, i mene zanima kako ste? |
a vi kako te? kako ste?
ja ne bih da se hvalim.. nemam chime.. :( :D |
Meni se sve cini da je ovo neko kome je skoro obrisan post u kome se nahvalio o svom uspehu u inostranstvu...
Neko ko misli da zna malo vise detalja o meni (i time se oda !)... Neko ko je strasno isfrustriran svojom pozicijom... Moderatori, pogledajte computer ID number u log in-u, da vidimo da li je to doticni..posto verovatno nije toliko pametan da se (odjednom, iz vedra neba pojavi na forumu) i uloguje na drugom kompjuteru... Posto mnogo pratim spijunske stripove i filmove, mogu lako da primetim nekoliko opaski kojima se odao.. Da li i vi , clanovi rumskog mozete? nemam chime.. :( :D[/quote] |
Quote:
Znacila bi informacija o opsegu u kom se nalazi IP adresa kao i lokacija - recimo trebalo bi da moze da se vidi da 2 osobe pisu iz severne amerike ili iz odredjenog grada. |
Quote:
Verujte meni vas uspeh na Zapadu zvuci neverovatno iz ovog smrdljivog ZEMUNA ! ! Pa i treba da ti zvuci neverovatno...jer je nemoguce!! Mozete da nam ukratko kazete koji vam je najveci uspeh u karijeri do sada ? Sto sam uspeo da se provlacim i slepujem ovako dugo na zapadu...:rotfl: Ne remixi jer je to malo kicenje tudjim perjem,pesma je hit ili ne i bez vaseg remixa koji je negde 5-ti na CD-u ili kao Alternativni Radio Mix na CD2 ... ko to slusa? - da se ne lazemo hehe :) nego kao PRODUCENTI ili kao KOMPOZITORI ? KOJI VAM JE NAJVECI USPEH ? Evo malo gledam ovde na Forumu koga sve ima i zvuci mi da je najuspesniji nas covek koji se bavi muzikom ZORAN VRACEVIC ( bez obzira sto nije spavao sa Madonom kako Kiki tvrdi heheh ):mrgreen: .Vidim da na FORUMU ima i jos nekih domacih poducenata ali Zoran je ipak covek koji nekako najprofesionalnije zvuci. Zao mi je sto tvoj (jedini) rad nije toliko primecen od strane naseg naroda pa nemogu da te uvrste u uspesne likove....ja na zalost nemam cime da se pohvalim, jer ja niti sam kompozitor (posto ne znam da sviram) niti producent (nisam nikakve skole zavrsio za to..) Zorane nije vas pokolebalo sto ste bili poslednji na Evroviziji osvojivshi samo 1 poen - sa vasom pesmom BRAZIL ( u izvodjenju Bebi Dol ) opet ste uspeli u zivotu - svaka vam cast ! A sto bi me pokolebalo..?? Platili su MEGA dnevnice za 7 dana u Rimu (nikad nisam bio tamo do tada), Hotel Sheraton - do jaja, jeli smo ko carevi, zezali se itd..(pitaj Slobu, kako se zdralo!!) Sve ostalo je nebitno! Malo ste me samo razocarali da ste radili ceo album remixa za CECU ???? Tu ste mnogo izgubili kredibilitet. Na zalost, to me ne pogadja odkad su ultra cool Rhythm Masters uradili remiks za Macarenu!!! Sve ima svoju cenu - a taj album je odradjen ozbiljno i nema cega da se stidim. I do dan danas tresti po diskotekama na moru... Ja se ne stidim svojih radova. Vidim u rezimeu vashe karijere koju ste VI sami napisali ipak lepo pishe da ste radili Remix za Kajli Minog . Ja sam Audofil i veliki Fan Kajli i mislim da imam sva njena izdanja i skoro sva PROMO izdanja.Koju ste njenu pesmu remixovali i pod kojim imenom ? Da ne bude da opet shirimo neistine hahaha :rotfl: Molim za odgovor. Pa ako si PRAVI Kylie fan i AUDIOFIL (:rotfl: ) onda bi trebao da znas o kojoj pesmi se radi! Da li ovde ima nekoga ko bi se merio sa majstorom Zoranom ? ? ? ? ? ?[/quote] Ja cisto sumnjam, ali bio je jedan lik...mislim da se zvao Boza, svojevremo je radio za neku Japansku disko kucu i radio je na jednoj pesmi koje je bila na Engleskoj listi singlova... A pre toga je bio producent in clan grupe Enigma (da,da, ta velika grupa iz Nemacke) i posle toga je takodje komponovao i producirao Nemacku grupu Culture Beat, koja je imala nenormalan uspeh u svetu..dok ne pogbe njen glavni clan. Bog da mu dusu prosti! |
DaBear..pajdo pa nemoras se ti nikome pravdati ;)
cuvaj zivce i vozi dalje... a ovi novi kaj tu prozivaju....i pisu pomalo cudne postove, pitaju svakakva pitanja i maltretiraju starosjedioce.... decki tako se ne ponasa kad prvi puta dojdes u tu?u kucu....mislim da je ovaj forum jedno pristojno, otkaceno mjesto za nas koji se zelimo druzit unutar nase branse.... svi su ovdje dobrodosli..I ja sam jednom davno bio novi, ali procitao sam puno postova rumskog da neki puta ne pisemo 3 puta o istom....;) mislim ovo sve sam napisao zato jer vidim da neki novi GUSTERI tu na forumu sa 2-3 posta remete sklad koji ovdje sasvim lijepo funkcionira.... na mnogim sam svijetskim forumima i nigdje novaci ovako ne trigaju jer imaju respecta prema nekim stvarima.. eto.....morao sam to napisat (tu su u par ostova pale optuzbe, vrije?anja , prozivke i da izvines na izrazu podjebavanja nekih nama dragih i ozbiljnih clanova) MODERATORI.....zbog nekih postova koji su u par threadova ...mislim da bi i mi trebali imati THREAD "SPAM i SERONJE" kao sto imaju drugi forumi... |
Quote:
Pa ja ovo nevidim kao neko pravdanje i prozivanje!? Kome i zbog cega? Covek lepo postavio par pitanja i dobio par odgovora...a stavio sam crveno da se lakse cita naspram postavljenih pitanja... :( :( |
OK..
ma vidim u par threada da se nateze ali ajde!!!;) |
Nevjerojatno... hahaa
@sasha: Ja sam osjećao strahopoštovanje čitajući postove forumaša i Vracheve uspjehe. Nebi mi palo na pamet pisati ovakve stvari pogotovo ne na forumu ovoga tipa, s ljudima ove klase. |
All times are GMT +1. The time now is 11:52 PM. |