![]() |
Re: digi003 vs. ff800
Quote:
|
Interesantno pitanje - kol'ko pamtim nasu tadasnju diskusiju, nismo to pominjali, cak mislim da je 002-ka bila trenutno iskljucena, jer je nesto prevezivao, tako da na Yamahi 02R moze da dobije ulaz/izlaz sa OBE sprave, mislim da je bas to kombinovao, nismo mnogo diskutovali, nesto nam se zurilo da zavrsimo posao zbog "klijenta"...Bas cu da ga pitam!
|
Quote:
Menjam vise od 30 godina iskustva, za samo 25 godina mladosti. Quote:
RM |
Quote:
Zaista ne kazem ovo zbog starijih ljudi na forumu, ali, poznajem ljude mlade u 65 godina (konkretno recimo otac moje drugarice i bivshe pevachice, kojeg zna i Peruzza... koji u svojih 65 pravi entuzijasticki jazz band :) ), ali, na zalost znam i ljude koji su starci sa 20... koji sami sebi mogu da budu recimo techa :) Sto se tice sluha... koliko znam, to je jasno i zvanicno definisano... sluh pada za po 1000 na svakih 10 godina zivota, ali to ne vazi ukoliko se sluh trenira (radi). Takodje kazu da buka ( zive svirke i urlanje pojachala na bini :( ) degradira slusni aparat... |
Quote:
Ja takvih znam puno... Aj se sad vratite na topic...:D |
Quote:
Bodan i Zzare Stankovic!!! Tim ljudima NISTA nije tesko, narochito kad je muzika u pitanju!!! I liga!!! |
Quote:
|
kada se sve zabere i oduzme, ja sam definitivno za ff800 .. Bolja je sprava po mnogo cemu posebno ako nisi napaljen na protools i efekte koji idu uz njega .. u fazonu. bolje od uada,poco plugova ..:)
ja cu pazariti jedan 003 ... ali samo zato sto me svrbe pare .. neka stoji .. a tu je i PT ko voli da radi u njemu neka izvoli .. eto,napravicu cu uslove i za PT:p |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:46 AM. |