Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Alesis MK2 vs. AR (Don Solaris/Boggy thread) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19006)

ANITA 14-08-2007 08:09 AM

Re: Alesis MK2 vs. AR (Don Solaris/Boggy thread)

Ja se još uvijek ne mogu načuditi kako samo uopće ikad mogla raditi na Alesisima... ali kad ne znaš za bolje, dobro je.

zvincic 16-08-2007 02:29 AM

Re: Shta posedujete od vijura? (moze i fotke)

Quote:

Originally Posted by Don Solaris (Post 165109)
http://www.rumski.com/forum/images/r...cons/icon4.gif EDIT: Ma kakva prehlada. Obično začepljenje. Svakom glazbeniku preporučam da ode kod lječnika i tra?i ispiranje u?iju. Razlika nevjerovatna! Sada će mi prvo trebati neko vreme da se prilagodim na novo stanje. Ljudi odite obavite to - traje 10 minuta.

Samo da razjasnim, ovo nije či?čenje u?iju kao ?to kući čistite sa ?tapićima. Ovo je komplet či?ćenje sranja koja se tamo zavuku tokom godina i koja ne mo?ete očistiti ničim drugim do ispiranjem. Ja kada sam pogledao ?ta je sve iza?lo van, nisam mogao vjerovat. Trebalo bi svakih 5 godina ići obaviti taj "servis", tim vi?e ako se bavite glazbom.

vidis, meni jedan ORL specijalist rece da za usi nema gore stvari od tog ambulantnog ispiranja i onih tuljaca za ciscenje.
po njemu ona smola u usima nije tamo bez veze....kontam, covjek je specijalista, valjda zna o cemu prica :banghead:

SumAnuT 19-08-2007 08:39 PM

Ta smola te cuva da bube ne udju unutra, jer ima za njih odbojan miris ... za drugu korist od te smole na nisam cuo?

"7" 19-08-2007 09:00 PM

Quote:

Originally Posted by zvincic (Post 165655)
vidis, meni jedan ORL specijalist rece da za usi nema gore stvari od tog ambulantnog ispiranja i onih tuljaca za ciscenje.
po njemu ona smola u usima nije tamo bez veze....kontam, covjek je specijalista, valjda zna o cemu prica :banghead:

Ma taj verovatno ima sto godina... isto kao sto kazu da se treba kupati jednom nedeljno:o ili cak mesecno :o :o :o jer se koza ne znam... ljusti... *ebem li ga:banghead: ... pa onda ne treba ni zube da peremo, jer mozda hrana i treba da ostaje tu ;) :D , i posle wc-a... samo se navuces i gotovo... sta tu da se trosi neki toalet papir... a i nije zdravo... celuloza i sl.;) :D

zmaj 20-08-2007 12:13 AM

Quote:

Originally Posted by zvincic (Post 165655)

Tacno...ali vremenom te smole nastane previse pa smeta i mora da se cisti...inace sve na telu covekovom je tu iz nekog razloga (obrve,dlake u nosu,slepo crevo,...,itd.) ali jbga,kada dlaka izadje 2 cm iz nosa,naravno da ces je skratiti...:rotfl: isto je i sa smolom u usima...

zvincic 20-08-2007 02:25 AM

Quote:

Originally Posted by "7" (Post 166164)
Ma taj verovatno ima sto godina...

dapace, srednje tridesete...

@sumanut
covjek je ORL specijalist, valjda zna malo vise od mene i tebe... :banghead:

alen 20-08-2007 03:42 AM

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 165046)
uvukla ti se "prasnjava kapa" odnosno dust cap?
to moze spenadlom pazljivo da se izvuce... mada bolje nemoj nista da diras
ne smeta mu to, jedino estetika.
Na tweeteru to mozes usisivacem za prasinu...

VIdeo sam jednom davno kod jednog matorog servisera foru kako je izvukao tu "kapicu".Komad najlona za pecanje,na jedan kraj se kapne kap super lepka i dotaknes "kapicu sa njim.Kad lepak "uhvati" povuses lagano i eto ga "kao nov"....

boggy 20-08-2007 09:39 AM

Quote:

Originally Posted by alen (Post 166232)
VIdeo sam jednom davno kod jednog matorog servisera foru kako je izvukao tu "kapicu".Komad najlona za pecanje,na jedan kraj se kapne kap super lepka i dotaknes "kapicu sa njim.Kad lepak "uhvati" povuses lagano i eto ga "kao nov"....

jes vala... moze i tako...

A ako si trapav :p , u jednom slucaju ces dobiti rupu na dustcap, a u drugom (preveliki) komad lepka koga ne mozes (ne smes) skinuti...

Sta god... samo pazljivo... ;)

hvala alen! :)

pozdrav

bogi

Tribal_kg 20-08-2007 12:03 PM

Quote:

Originally Posted by "7" (Post 166164)
Ma taj verovatno ima sto godina... isto kao sto kazu da se treba kupati jednom nedeljno:o ili cak mesecno :o :o :o jer se koza ne znam... ljusti... *ebem li ga:banghead: ... pa onda ne treba ni zube da peremo, jer mozda hrana i treba da ostaje tu ;) :D , i posle wc-a... samo se navuces i gotovo... sta tu da se trosi neki toalet papir... a i nije zdravo... celuloza i sl.;) :D

Zapravo,ovo za tushiranje sam i ja cuo.Mislim da nije imalo veze sa kozom.Koliko se secam,ja sam gledao u nekoj emisiji naucnog karaktera i rekli su da nije preporucljivo cesto tusiranje (npr. 2 puta na dan tokom leta jer retko ko ce zimi da toliko tusira :)) jer kao ona vrela para lose utice na mozak.Sad,meni je to delovalo smesno,u fazonu:"Ljudi,ne kupajte se.Lepse je sa smradom." ali ko ce ga znati,mozda i ima nekog smisla.

alen 20-08-2007 12:59 PM

Quote:

Originally Posted by Tribal_kg (Post 166275)
Zapravo,ovo za tushiranje sam i ja cuo.Mislim da nije imalo veze sa kozom.Koliko se secam,ja sam gledao u nekoj emisiji naucnog karaktera i rekli su da nije preporucljivo cesto tusiranje ......

Da,ali jedini nacin da se isteraju "Dzinovi" je kupanje cistom vodom..Tako barem kazu u SHUTKI....:D

All times are GMT +1. The time now is 05:33 PM.