![]() |
Re: ROLAND SH 101 Demo
thanx Tomo..odlican demo
|
Quote:
Ima i 25 Matrix 1000 presetova... |
Don Solaris jel mo?e? vidjeti sa kolegom da mi sempluje presete sa Matrixa 12 ja bih mu platio za to ?
|
@sms: ma to sam ja provocirao Roginatora! :rotfl:
Zar misliš da bih ikome dao Matrix 12!!! I to za jedan hard disk. :confused::confused::confused::confused: :rotfl::rotfl::rotfl: Nemoj da se ljutiš. Samo sam se malo šalio. :hyper::hyper: ŽIVELE ANALOGIJE! |
Sad mi nije jasno dali ti ima? taj Matrix 12 ako da mogao bi ti to napraviti ?
|
jedini matrix 12 za kojeg ja znam je kod logozara..
@*don ..sao se ti zajebavaj trebat ces ti jos elkaca :D :D :D ;) |
Iz kojeg grada je logozar i kako doći do njega ?
|
|
Quote:
Da mi je bilo vidit izraz tvojeg lica kad si čitao ono "ma poklonio sam Matrix 12 za hard disk...". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: E thnx da si me podsjetio. Logo?ar ima onih dobrih traka za echo/delay. Prijatelj tra?i jednu, pa ću ga uputiti tamo. Koliko sam čuo, prodaje ih full povoljno. |
ja sam svirao Logozarov Matrix12. fali mu kompletna left-hand mod i pitch bend sekcija.. encoderi preskacu. jedino display dosta dobor jos radi.
napravio sam prejbn analpgni zbor sa tim 3372 (ima 15 modova taj filter). za nesto drugio nisam imao vremena. za klasicne analogne soundove - jednostavno je prefin i preravan. medjutim ono sto radi dobro kao npr ambient eeire flaute, bandpass sweep padovi, stringovi - tu stvarno ubija. instant Boards Of Canada sound. |
All times are GMT +1. The time now is 12:08 AM. |