![]() |
Re: Filmska muzika (soundtracks)
Enio Moricone!!!
Sta god (od "Misije" pa do "Bilo jednom u Americi"...!) |
Angelo Badalamenti-sve sto je uradio:p
|
HAIR
Produkcija,aranzmani,teme,ideje,odsvirano do jaja.... Pozdrav |
Svidja mi se kako je tema krenula...
Da dodam... Ennio Morricone - za koji god film da je radio - pozlatio je... John Carpenter - Noc vestica ... ?..... - Rocky (tema) ?..... - Godfather p.s. strah me da ih sve ne nabrojim...:da: |
8. Peter Gabriel - The Last Temptation of Christ (Passion) (i sve ostalo...)
pozdrav bogi |
WALL
Pozdrav |
Nino Rota - The Godfather
Hans Zimmer - Gladiator i naravno: Vangelis - Bladerunner a The Wall ne znam dal se moze okarakterisati kao soundtrack.. a ja slusam skorije izdanje istog koje su odsvirale sve najjace baje i zove se "back against he wall" :D |
Bas super tema :)
Niske strasti - Jerry Goldsmith Terminator - Brad Fiedel Policajac sa Beverli Hilsa - Harold Faltermeyer Kisni covek - Hans Zimmer Solaris (novi) - Cliff Martinez Rat zvezda i Supermen naravno :) 1492 - Vangelis Bladerunner - Vangelis Antarctica - Vangelis Big blue! - Eric Serra Passion of the Christ (grupa autora :)) Babel - Gustavo Santaolalla 300 - Tyler Bates I jos samo besmrtna Carmina Burana gde god da su je koristili :) (na primer Excalibur u scenama borbe - neverovatan dozivljaj - msilim da sam tad prvi put cuo). |
Auuuu upravo se setih filma (doduse animiranog) sa najbolje izabranom muzikom ikad...:D
JET SET (Vanzemaljci vs Grand) - various artists :mase: (ko nije gledao nek ne ceka ni minut!!!) |
Quote:
Evo za sve vas koji to niste culi, pa uzivajte - Hans Zimmer; Lisa Gerrard; Klaus Badelt_Now We Are Free http://www.box.net/shared/jrf1jkaprd -- |
All times are GMT +1. The time now is 04:51 PM. |