![]() |
Re: Virus TI, NL2X
Quote:
bukvalno ne koristim nishta sem njega i albina (i ponekad absyntha).. mislim da je vredan svake pare.. klavijatura kao kontroler je mnogo dobra.. ne znam.. svidja mi se bash osecaj tih dirki.. iako imam i clavinovu clp230 sa H3 dirkama i m-audio radium6.. dobro, clavinovu koristim iskljuchivo za neke klavirske/e-piano deonice u pesmama.. utopicu radiuma i zadrzati virusa kao master midi kontroler.. a kao synth.. radi.. uhhh.. :o uzeo bih josh i nord lead i mislim da mi soft synthovi nece ni trebati posle toga.. :) |
Quote:
Imas demo-e na njihovom sajtu, poskidaj i poslusaj. Svidece ti se. Plus sto dobijes sjajan soft za njega, kompletno organizujes farbe i banke i u njemu. 2 analogna oscilatora plus 2 digitalna sa pun k**r*c wavetable-ova. |
to je isto VA synth? sad cu potrazzim.. nord?
nisam dugo pratio deshavanja na polju synthova i produkcije.. :) za shta je najbolji? meni sad treba neki za opasne tvrde leadove i zaebane bassove.. TI mi je mekan za to.. pa mu lupim distorziju i crunch efekat.. bit crusher.. pa ume da ispadne dobar.. al nije sasvim ono shto mi je potrebno u tom trenutku.. pa ga lejerujem sa absynthom i onda zvuchi kul.. daleko od toga da je losh synth, ali nije dovoljan.. bar po mom mishljenju.. :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:17 AM. |