![]() |
Re: Koncert Chemical Brothersa
Stojao sam ispred mixa..zar ne bi tamo trebao da bude najbolji zvuk?
Temu na galvanize sam jedva prepoznao od bassEva.. E vidish, altekom, ja bih se bunio.. |
bio je live...samo to nije ono klasično pletenje po klavijturi,gitari ili bubnju nego upravo kontrolisanje više isprogramiranih sekvencera,filtriranje i dodavanje efekata u realnom vremenu..što sa onoliko sprava uopšte nije jednostavno..
|
Isto tako nije lako sinhronizovati 4 gramofona u isto vreme, pa se to ne naziva live. A video sam i vash nastup..par puta si okrenuo filtere na ona dva sinta (chije su deonice uveliko bile isprogramirane) shto si izneo. E pa ako to treba da se naziva live-om, onda jga..
Nemam problema sa muzikom stvarno, muzika je super (i vasha i cb) ali nije u redu nazivati takav nastup LiveAct, prema onima koji stvarno znaju da sviraju instrumente i zaista 'uzivo' izvode svoje pesme..kako ja da nazovem nastup MovinHouse-a? Really Live? |
pa dobro OK...ne znam stvarno šta da ti odgovorim..nisam to ja tako smislio..to je jednostavno tako u svetu..4 gramofona je DJ-ing,zavrtanje filtera na 2 syntha (bilo ih je malo više) je live act...a niko nije spominjao movin house,zašto se osećaš prozvanim?...elektronska (repetativna) muzika baš i ne ostavlja mnogo prostora za neko virtuozno sviranje-osim ako nije u pitanju neka ambijentala..
|
Jao ne! Nisam tako mislio! Nisam ja tebe napao, samo izrazavam svoju nezadovoljnost time shto se takva vrsta performansa tako naziva, nishta vishe!
A shto se tiche MH-a, i mi nash nastup nazivamo LiveAct-om, iako je prilichna razlika u pristupu..zato (u poslednje vreme, jer je gomila 'live' actova) ne znam kako da opishem nash nastup.. ukratko, samo sam mislio da to 'live' znachi neshto vishe od tehnika koje si ti naveo..eto.. |
All times are GMT +1. The time now is 11:31 AM. |