![]() |
Re: Festival Budva 2007
Pomislice ljudi svasta.... :D
|
Oggy simpaticna pjesma. Tonac sam na radiju i bas preslusavam cd sa budve i prckam po rumskom. Nemam bas dobro slusanje u ovoj reziji al mi se
zvuk cini jako lijepim. Svidja mi se sto nije ,suze lijem za tobom, girls band. :rolleyes: |
Quote:
Evo, ja do pre 2 sata, bio u Tivtu, stignem kuci i vidim da me hvale odatle... Opet ce da ispadne da potezem neke veze... :D Hvala na komplimentima. Zaista smo "poginuli" svi u toj pesmi i to ocigledno ljudi primecuju. Zanimljivo je da pesma i jeste balada, cak i da nosi tugu u sebi, ali da (sad vec sam sebe hvalim) nije ljigava, barem se meni tako cini, a i onima cije sam utiske cuo (bilo ih je zaista mnogo, pa otuda i smelost da tako nesto izjavim sam za sebe). Trudimo se, radimo, ne muce nas takmicenja, mesta na istim i slicne fore, vec samo lovimo "trenutke" i uzivamo u njima. Hvala jos jednom Pozdrav! ;) |
Plasman je za sminkere i homoosexualce, a svirka za prave jebace i znalce. :) Sledeci put kad budes u zoni javi se ako ti bude nesto trebalo (ne u vezi plasmana, tu ne mogu nista :D) a i da se upoznamo live i neko pivo popijemo. Pozdrav
|
http://www.rumski.com/forum/showthre...689#post159689
Evo ti link na moju verziju pesme, ono sa CD-a nije ono sto je izaslo iz mog studija. |
Quote:
|
"poboljsavaju" snimke bez znanja vlasnika istih...
|
Trebali ste vi čuti "poboljšavanje" koje su radili prije dvije godine na BL festivalu zabavne muzike.
Sve pjesme slali Net-om na mastering u .mp3 128! Niko na zvaničnom CD-u nema ništa iznad 15 kila! Sem pjesama Tihomira Preradovića, koji je bio producent festivala! Sve su to majmuni! |
Quote:
(u početku su me iritirali LaLaLa NaNaNa backovi, ali mi se sad sviđa kako blesavo liježu u cijelu pjesmu) Dal' je do pjesme il' što super izlazi na zvučnike iz laptopa (za razliku od mnogih stvari koje pokušam slušati) - neam pojma! ;) Jel' OK slati link dalje? |
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:09 PM. |